Mo11-2 was niet helemaal wakker

Fc Rijnvogels Mo11-2 was niet helemaal wakker

zaterdag 23 september de 1e competitie wedstrijd stond op het programma , tegenstander was vv Oegstgeest. het was wederom een fantasie na zomerdag met volop zon het was werkelijk waar genieten langs de kant van de lijn en de dames hadden er dus ook veel zin in . het was een wedstrijd met een speciaal tintje want vandaag was de eerste wedstrijd voor Lois dus was het best spannend voor haar en zal er alles aan doen om te laten zien wat ze kan . voor de wedstrijd begon zijn we met de dames op de foto gegaan voor de website van fcrijnvogels daarna zijn alle spandoeken op gehangen want er was immers een  spandoeken actie die dag   diegene met het mooiste spandoek won een patatje.  maar volgens mijn heeft iedereen wel wat gehad na de wedstrijd.

maar goed terug naar waar het om gaat de wedstrijd , het begin ging redelijk gelijk op de dames proberende dat gene wat ze van de week geleerd hadden nu te laten zien . alleen moet je dan je eigen wel aan de afspraken die met elkaar maken voor de wedstrijd houden en dat is toch wat er vandaag fout ging . natuurlijk onze tegen standers was een 2e jaars en uiteraard was dat ook te zien in het veld maar zeg nu zelf Dammes als je in balbezit bent moet je wel naar voren om te scoren toch ?. na zo kleine 11 min was het dus ook de tegenstander uit Oegstgeest die op een 0-1 voorsprong kwam de goed keepende Suzan had geen antwoord op het schot van haar tegenstanders . valk daarna werd het zelfs ook 0-2 en was het vlak voor rust was het Emmie de na een goede assists van Lois de 1-2 wist te maken  maar dat was niet de rust stand want de tegenstanders wisten vlak daar na toch nog de 1-3 in het mandje te legen .

in de tweede helft werd er van doelvrouw gewisseld en ging Suzan spelen en Tess Feelders op doel nu had Jeroen al tegen me gezegd dat ze nergens bang voor was maar ik had niet durven hopen dat het zo zou zijn dat ze ook nog ballen wist tegen te houden ik heb werkelijk  waar met verbazing staan kijken hoe iemand zo klein zich staande hield tegen over meiden die toch allemaal wel een kop groter waren .  na rust ging alleen de score wel snel omhoog en werd het uiteindelijk 1-8 wat hebben we hier uit geleerd  ten eerste maar dat is voor mijn persoonlijk dat meedoen belangrijker is dan winnen op dit moment natuurlijk gaan we wel een keer winnen hoop ik met jullie allemaal . maar daar voor moet we best nog wel een aantal stappen maken ten tweede dat als we afspraken maken dat we gaan proberen ons daar aan te houden is belangrijk want zonder een goed plan en tactiek kommen we er ook niet en ten derde en laatste dat jullie echte vriendinnen van elkaar worden spreek ook gerust met elkaar af na de wedstrijd of doordeweeks buiten het veld is net zo belangrijk als binnen de het veld een team wordt je pas als je elkaar nog beter leert kennen .

goed volgende week onze 2e wedstrijd in de competitie en hoe kan het ook anders want we gaan volgende week terug naar Oegstgeest om te spelen tegen Udo mo11-2 die een ruime zegen hebben geboekt in hun 1e wedstrijd we kunnen dus vol aan de bak dus van de week goed trainen en luisteren naar Jeroen en Naomi en dan ben ik er van overtuigd dat het goed gaat komen

oke ik stop er mee er genoeg over gezegd ik wens jullie nog een fijne zondag en zie jullie morgen weer met vriendelijke groet jullie begeleider jaap Kuijt