Mo11-2 vergeet zich te belonen

Fc Rijnvogels Mo11-2 vergeet zich te belonen

wedstrijd Fc Lisse mo11-4 -Fc Rijnvogels Mo11-2  1-4

ruststand 0-2

tja het is al weer een tijdje geleden dat ik een wedstrijdverslag heb geschreven maar jullie verdienden dat ook nu .

zaterdag 10 maart de uit wedstrijd tegen fc Lisse stond op het programma het was nu zaak om na de 0-2 overwinning tegen rkdeo de stijgende lijn voort te zetten

de wedstrijd begon en in het begin leek het er op dat we een moeilijke wedstrijd zouden gaan krijgen .

maar al gauw herpakte de dames van de fcr zich goed en wisten door goed samenspel en redelijk voetbal de tegenstander onder druk te zetten en  te houden .

het duurde dan ook niet lang voor dat Nikki Timmermans de stand op 0-1 bracht .

iedereen was door het dolle heen grote glimlach op ieder zijn gezicht van links naar rechts man wat waren die groot .

even later werd het zelfs 0-2 het was opnieuw Nikki Timmermans die op dreef was zeker een aanwinst voor de meiden daar waar ze in het begin moest wennen nu wel zich in een rol spelde en de grote vriendin is van iedereen.

na de rust begonnen  de dames wat stroever te draaien het overwicht was er wel dus echt in de problemen komen deden de dames niet maar er werd nauwelijks tot niets gecreëerd de kansen bleven een heel poosje uit tot halverwege de 2e helft Nikki F besloot om op doel te schieten en de 0-3 maakte wat een wilde voor meiden die in het najaar geen enkelen wedstrijd hadden gewonnen was dit een groot feest .

daarna was het weer als voor de rust druk zetten op de bal en tegenstander het kon dus ook niet uit blijven of er moesten meer doelpunten gaan vallen alleen vergaten de meiden in die fase van de strijd de kansen die ze kregen af te maken anders hadden we waarschijnlijk met 1-6 of 1-7 gewonnen dat gebeurende allemaal niet.

wat wel gebeurde was de hattrick voor Nikki Timmermans  die met een schot tegen de binnenkant van de paal voor de 0-4  zorgde even later wist Lisse toch ook nog een eretreffer te maken en werd het uiteindelijk 1-4 een geweldige overwinning  nu van de week weer naar het trianginsveld en trainen en voorbereiden op de wedstrijd van zaterdag tegen forumsport uit voorbrug thuis goed luisteren naar Jeroen en Naomi hoor ik zie jullie woensdag