MO11-2: Ruime overwinning in prachtige wedstrijd

Wedstrijdverslag FC Rijnvogels MO11-2 /SV Warmunda MO11-1, zaterdag 10 november 2018.

Omdat Milou en Fenna een weekendje weg zijn, komen Tessa en Esmee van de MO11-1 ons team versterken. Dat valt niet mee voor de coaches, met 2 Tessa’s en 1 Tess is het vrij verwarrend, maar door het roepen van achternamen komen we toch een heel eind. 😅

We starten de wedstrijd met Ilse op keep. Na niet al te lang spelen maakt Loïs de openingstreffer met een prachtig schot! De sfeer zit er meteen lekker in. Weer een schot op doel maar de keeper zit ertussen. Helaas voor Warmond heeft de keeper de bal niet goed in handen en krijgt Mila een nieuwe kans die ze wel weet te benutten, 2-0! De keeper heeft weinig mazzel want Mila weet (met links) door de benen van de keeper de 3-0 te scoren. Warmond weet uit een corner gelukkig (voor hen) wel te scoren, dus de stand gaat naar 3-1. Een mooie redding van onze keeper Ilse houdt de stand op 3-1 tot Eef een prachtige pass geeft op Tessa Z. (uit de MO11-1) die zo met weinig moeite de 4-1 binnenschiet. En Tessa heeft de smaak te pakken, want vrij vlot daarna schiet zij ook de 5-1 binnen.

Rust en tijd voor limonade. En de Assepoester van Warmunda heeft tijd om haar schoen steviger vast te maken, want deze is zij wel een keer of wat verloren tijdens de eerste helft. Niet dat ze daar mee zat, ze rende gewoon op een sok en een voetbalschoen verder! 🤣

Na de rust schiet Mila de 6-1 binnen (met weer haar linkerbeen). Door een goede actie van Ilse weet zij een tegengoal te voorkomen. Na een corner met meerdere kansen die er maar niet in willen weet Mila -uiteindelijk- toch de bal in de goal te krijgen 7-1! Invalster Esmee weet ook nog een mooie pingel te maken! Wat een kanjer, 8-1 op de teller. Omdat we nu zo’n voorsprong hebben, besluiten de coaches de opstelling om te gooien, Tess, Chantal en Esmee gaan in de voorhoede spelen en de voorhoede mag de verdediging gaan doen. Nou dat we een verdediging hebben die staat als een huis is wel te merken, Warmunda krijgt in ene een heleboel kansen waarvan ze er een weten te benutten en uiteindelijk wordt de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 8-2.

Na nog een rondje penalty’s (waarbij blijkt dat Warmunda ook nog een Tess(a) rond heeft lopen en we niet meer weten wie wie aanmoedigt) zit deze wedstrijd er weer op. Tijd om naar de kantine te gaan voor een bakkie en warmte!

Check hier meer foto’s van de wedstrijd van de MO11-2