MO11-1: “ samen staan we sterker! “

FC Rijnvogels MO11-1 tegen Voorschoten ’97 MO11-1
  “ samen staan we sterker! “
Zaterdag 18 november mochten de meiden weer lekker op de Kooltuin ballen. De wedstrijd van vorige week zat menig ouder nog dwars maar de koppies van de meiden zagen er opgewekt en wakker uit. Dat de tegenstanders 4e stonden leek ze niet erg te imponeren.
De wedstrijd begon 5 minuten later dan gepland omdat er geen scheids was. Gelukkig was daar Jan, de vader van Sophie die deze taak op zich nam. Sanae en Noa stonden als eerste wissels en de andere 8 meiden begonnen in het veld. De eerste helft had FCR wind mee maar dat kan een voordeel of een nadeel zijn. De voorzetten waren daardoor meestal te hard maar de doeltrappen van Sophie kwamen lekker ver. De tijd ging lekker snel want het was een leuke pot om naar te kijken. Beide teams waren aan het strijden en er waren mooie acties te zien. FCR hield bij balbezit het veld lekker breed en bij balverlies compact. Er werd goed overgespeeld en iedereen zakte mee terug als dat nodig was. Lotte, Fleur en Lisa waren voorin hard aan het werk om de bal langs de sterke  verdediging van Voorschoten te krijgen. Helaas gaven zij geen goals weg. De kansen waren om het even maar ook Voorschoten kwam niet langs de verdediging van FCR. Anic was heel goed bezig als middenvelder en ontkrachtte meerdere aanvallen. Na 25 minuten hard werken was het rust.
De tweede helft begonnen Isabel en Lotte langs de zijlijn. De tegenwind bleek niet voor heel veel problemen te zorgen en de meiden bleven gretig. Voorschoten had een grote kans maar de bal stuiterde over het doel. Noa groeit steeds meer in het spel en durft steeds vaker het duel aan te gaan. Sophie stond ook weer fantastisch te keepen en had meerdere prachtige reddingen. Achterin stonden Mariël, Imke en Isabel ook weer als een huis! In de 41e minuut had FCR een hele grote kans maar die wilde er niet in. Ook de rebound ging er niet in. Daarna nog een kans voor Sanae die ook hard aan het werk was voorin. Met nog enkele minuten op de klok werd Voorschoten iets sterker en waren ze veel in het doelgebied van FCR te vinden. Weer billen knijpen want het gaat veel te vaak mis in de slotfase. Gelukkig dit keer niet! Er werd afgefloten. De punten werden verdeeld door beide teams. Dit voelde als een overwinning, en dat mag best, want de meiden speelden fantastisch!!!
Volgende week zaterdag ( 25 november ) spelen deze toppers uit in Wassenaar, tegen de MO11-1 van SVC ’08 om 9:45. De meiden hopen op uw en jullie steun!!! Tot zaterdag!