HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO11-1: Ruime overwinning op Rijnsburgse Boys

24/11/18 voetbalverslag:
Rijnsburgse Boys Mo11-1 tegen FC Rijnvogels MO11-1

Na een lange warming- up (omdat het vorige elftal iets uitliep), begonnen de meiden om 10:37 enthousiast aan de wedstrijd. Suzan, Mila en Tess stonden als wissel en Anic was met de 13-1 mee.
De eerste kans was voor Fleur. Deze ging naast. Maar even later in de 2e minuut was het wel raak voor Fleur. Helaas ging na een prachtig samenspel, van Tessa op Sanae naar Nikki die weer op Fleur schoot, de bal net naast in de 8e minuut. Daarna schoot Sanae in handen van de keepster. Fleur was lekker op dreef en schoot in de 10e minuut de 0- 2 binnen. Binnen 2 minuten werd daar door Tessa en Nikki 0-4 van gemaakt. Net voor de eerste time-out schoot Lisa op de lat en in de rebound zette Nikki de 0-5.
Tess verveelde zich een beetje in de goal en liep zo’n beetje tot de middenlijn op, om warm en betrokken te blijven. FCR was inderdaad alleen maar op helft van RBB te vinden. Lisa tikte de 0-6 binnen. Even later was daar een kans voor Suzan die op de lat schoot. Met een lekkere 6-0 voorsprong gingen de meiden de rust in.
Na een voorzet van Mariël schoot Esmee de 0-7 binnen. De 8e goal werd eigenlijk verlengd door een speelster van RBB, maar mag op naam van Suzan. In de 43e minuut was daar een schitterde pass van Mariël op Sanae die hem netjes intikte.
Na de laatste time-out was het nog even prijsschieten voor Sanae die binnen een paar minuten een hattrick achter haar naam kon zetten. De 13e goal was van Isabel die de bal door de benen van de keepster heen schoot. Net voor het eindsignaal werd de score opgeschroefd naar 0-14 door de goal van Mariël. Toen klonk het eindsignaal.
Het was een leuk potje om naar te kijken. De bal werd mooi rondgespeeld en we kregen veel combinatiespel te zien. Ook bleef FCR gewoon lekker voetballen en bleven ze gretig om te scoren.

Volgende week mogen de meiden weer vroeg aan de bak op de Kooltuin. Daar zal om 8:30 het startsignaal klinken als ze tegen de MO11-1 van WVC gaan ballen. Kom gerust kijken!

Check hieronder de foto’s van de wedstrijd! 

Rijnsburgse Boys – Fc Rijnvogels 24-11-2018

55 new photos added to shared album

26/11/2018


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media