MO11-1: “ Met elkaar en voor elkaar “

SVC ’08 MO11-1 – FCR MO11-1 0-5

Verslag 25 november 2017

“ Met elkaar en voor elkaar “

Na de spannende en vermakelijke wedstrijd van vorige week mochten de meiden nu weer een uitwedstrijd spelen. Op tijd richting Wassenaar om daar de MO11-1 van SVC’ 08 te treffen. Terwijl ze op het veld de warming-up aan het doen waren brak er een heerlijk zonnetje door. Ook voor de toeschouwers was dit niet verkeerd.

De scheids startte de wedstrijd precies om kwart voor 10. Deze scheids was een pietje precies en stuurde Wilma bijna het veld af omdat ze haar coach jas niet aan had! Gelukkig kreeg ze de jas van Peter en kon ze weer mooie actie foto’s schieten. Sophie was er vandaag niet bij en daarom stond Sanae de eerste helft op doel. En daardoor mocht ook Kris weer een wedstrijd meespelen. De eerste 3 wissels waren: Fleur, Lisa en Noa. FCR begon sterk en had veel balbezit. De meiden speelden het balletje mooi rond en waren veel op de helft van de tegenstanders te vinden. Sanae had dus niet veel te doen in de goal. Mariël, die vandaag linksvoor begon, had een grote kans maar deze bal was voor de keepster. Inmiddels waren er 18 minuten voorbij en stonden Isabel, Mariël en Lisa als wisselspeelsters langs de lijn. Even later werd het tactische spel van FCR beloond met een mooie goal van Anic. Daarna nog 5 minuten gespeeld en toen was het rust.

De tweede helft stond Mariël op doel. Lotte, Imke en Fleur begonnen aan de kant. Ze waren nog maar net bezig en daar was Anic die van een afstand de 0 – 2 erin knalde. Heel mooi! Lisa had een mooie loopactie maar kreeg een fikse duw voordat ze een voorzet kon geven. Sanae was hard aan het werk en ook Noa ging lekker los. Een schot van Isabel ging helaas naast in de 35e minuut. Noa viel even later na een duel hard op de grond maar ze ging wel gewoon door. Bikkeltje! Met nog iets minder dan 12 minuten op de klok was FCR nog steeds de betere ploeg. Dat wreef Sanae er nog even in met een prachtige goal. In de 40e minuut was het Sanae die nog een goal kon bijschrijven. Weliswaar door een fout van de keepster maar het stond wel 0 – 4! In de laatste minuut deed FCR iets wat vaak bij hun gebeurd namelijk…. scoren! Dit keer was het de voet van Lotte die de bal er mooi inschoot. Het was haar zeker gegund omdat ze al meerdere keren om de bal gevraagd had terwijl ze op een goede positie voor de goal stond. De meiden waren met 0 – 5 een maatje te groot voor SVC en konden met opgeheven hoofd het veld verlaten. Goed gespeeld meiden!!!

Volgende week zaterdag, 2 december, spelen de meiden een thuiswedstrijd tegen Quick MO11-1. Wel weer een vroegertje ( 8:45 ) maar we hopen op uw en jullie support! Tot zaterdag!!!

Esther Kralt het is weer een super verslag. Dank je wel daarvoor.

Dan nog een bericht van de trainers:

In deze wedstrijd hebben we kunnen zien dat de meiden de afgelopen tijd heel veel hebben geleerd. Ze speelden lekker over met elkaar en zijn totaal niet zelfzuchtig. Ze verdienen een groot compliment voor hun individuele progressie maar ook voor de teamprestatie die ze wederom hebben geleverd.

Een heel mooi gebaar komt er van een aantal ouders, die zich gaan inzetten voor een nieuw trainingspak voor deze meiden.