HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO11-1: Geen dubbele cijfers, maar wel trefzeker

Op deze vroege, koude zaterdagmorgen mochten de meiden weer lekker op de Kooltuin ballen. Met Tess, Tessa en Nikki als wissels begon de eerste helft met Sanae in de goal. Het werd de meiden van de verdediging best wel lastig gemaakt in de eerste paar minuten. Isabel, Esmee en Mariël moesten best wat ingrepen doen. Daarna werd FCR sterker en waren ze vaker op de goede helft van het veld te vinden. Echte grote kansen waren er nog niet, omdat er erg op een kluitje werd gespeeld door Quick, kon FCR er moeilijk doorheen komen. Af en toe vielen er wat gaten en Anic probeerde het met een schot wat naast ging. Na mooi samenspel probeerde Fleur het ook, maar de bal ging over. Fleur wilde graag scoren en probeerde het nog eens, maar deze belandde in de handen van de keepster. Lisa liet even zien hoe het wél moest en schoot in de 14e minuut de 1 – 0 binnen. Net voor de eerste time-out schoot Anic een grote kans over.
Na de time-out bleven Lisa, Fleur en Suzan aan de kant als wissels. Tessa, die nog fris en fruitig was, ging vol in een duel en deed er alles aan om in balbezit te blijven. Maar ook Quick deelde hier en daar een tikkie uit. De scheids vond het af en toe iets te hard en Quick kreeg een vrije trap nadat een been als bal werd gezien. De bal werd al snel weer ingeleverd en Nikki kreeg een kans. Deze was voor de keepster te hard en ze liet hem los. De rebound voor Anic ging naast. Maar toen, uit het niets, ging Quick voor de gelijkmaker. Gelukkig was Sanae het daar niet mee eens en ving de bal op. Tess lag daarna op de grond na een flinke trap geïncasseerd te hebben. Gelukkig stond zij, met hulp van haar vader, weer snel op. Ze kon even bijkomen want het rustsignaal klonk vlak daarna.

Sanae, Esmee en Mariël bleven na rust even aan de kant. Een kans van Tessa in handen van de keepster maar omdat ze hem losliet kon Nikki de rebound erin schieten. De volgende kans was voor Anic maar die blesseerde zich. De bal rolde zachtjes door en ging op een hele rare manier het doel in. Mariël verving Anic. Een een- tweetje waarbij Nikki de bal op Suzan gaf, kon Suzan net binnen houden maar helaas werd er toch balverlies geleden. Na wat mooi samenspel van Mariël op Nikki, schoot ze de bal in de handen van de keepster. 3 – 0.
Na de laatste time-out had Lisa een bloedende knie en werd ze even gewisseld. Een uittrap van de keepster van Quick kwam voor de voeten van Sanae en zij schoot de 4 – 0 binnen. In de 50e minuut was daar Nikki die een lange afstandsbal op stond te wachten voor het doel van Quick en hem makkelijk kon intikken. Nikki maakte ook nog de 6 – 0 na een mooie, voetballende actie. Na 60 minuten spelen zat het erop en waren de meiden blij met hun 3 punten.

Volgende week zaterdag spelen de meiden uit tegen de MO11-1 van Blauw -Zwart in Wassenaar. De wedstrijd begint om 9:00. Het is maar iets verder dan de Kooltuin dus rij gewoon een stukje door om de meiden in actie te zien.

 

07/11/2018


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media