HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Mini’s: De allereerste competitiewedstrijd van de mini’s! 

De allereerste competitiewedstrijd van de mini’s!

Zaterdag 3 februari jl. was het dan zover, de allereerste competitiewedstrijd van onze mini’s 2.
Trainer Gert, met Tim, Ruben, Matthijn, Xavi, Mees, Chris, Vince, Bas en Floor speelden uit bij Rijnsburgse Boys.
Onze vogels waren al vroeg op. Immers je eerste voetbalwedstrijd en dan ook nog uit is best spannend. Op de MiddelMors aangekomen was het even onduidelijk. Er was niets bekend over onze wedstrijd.
Maar gelukkig was daar de trainer van de tegenpartij met zijn team en kon er toch gevoetbald worden.
We speelden 6X6 vandaag. Eerlijk is eerlijk maar onze vogeltjes moeten een beetje wennen. En opeens uit het niets is daar een gigantisch goede redding van keeper Matthijn. Met helaas gelijk erna onze eerste tegengoal. En er zullen er nog een paar volgens. Tijdens de rust krijgen de vogels limonade en een peptalk van de trainer (en van alle ouders langs de lijn!).
Na de rust staat Mees op het doel. Xavi, Chris, Vince en Bas zijn warmgedraaid en gaan lekker ballen. Goed zo Boys! We krijgen wel een paar goals nog tegen.
JAAAAAAAA daar is ie dan! Op een assist van Floor, knalt Tim hem erin. En onze eer is gered! De ouders gillen. De vogels trots! Toen kwamen ze los hoor. Ruben wordt fel en schiet de bal bijna in het net. Helaas was dit bijna voor het eindsignaal.
Waar de kleintjes groot in zijn is het handje schudden na de wedstrijd. Goed gedaan hoor! De oudere gasten kunnen nog wat van jullie leren. Na de penalty’s snel de kantine in om wat te drinken en daarna moe maar voldaan naar huis.

We zijn u de stand nog verschuldigd. Uiteraard geheel tegen de verhoudingen in werd het 10-1 voor Rijnsburgse Boys! 😉

05/02/2018


Alle wedstrijdverslagen van Mini's

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media