Mini’s 2 wint hun eerste wedstrijd met 7-4!

Terwijl mini’s 1 afgelast was, speelde mini’s 2 om 10.00 uur thuis tegen Foreholte.
Omdat Chris, Matthijn, Xavi en Bas er niet waren deden Niek en Nassim met ons mee. Tevens was Finn er. Finn komt over uit de JO9 en stond gelijk op het doel. En daar zijn wij,mini’s 2 erg blij mee.
Gert, Maart en Esmée hebben de mini’s op positie gezet. Met 8 tegen 8 in de gure kou, met een zonnetje, kon de wedstrijd beginnen. En gelijk al in de 1e minuut scoorde Nassim de 1-0. Trainer Gert was helemaal van de leg. Hij wist niet wat hem overkwam. Zo gaaf dit. Finn deed goed zijn best. Foreholte had een goede blondje mini in de spits staan en Finn hield aardig wat ballen tegen. Nassim bleef scoren en alle mini’s waren fel. Ondanks, of misschien wel dankzij de kou, bleven ze ballen. Met de focus op het doel van de tegenstander. Vince, Floor, Tim, Ruben en Mees gingen als een speer.
Gelukkig voor de mini’s, maar zeker ook voor de ouders werd de rust in de kleedkamer (en kantine) doorgebracht. Zo kon iedereen weer een beetje opwarmen.
De tweede helft, met Mees op het doel en de verdediging die moe werd en het koud had, kon Foreholte nog iets terugdoen.
Maar dat mocht de pret niet drukken. Want de mini’s 2 wonnen met 7-4!
Handjes schudden, penalty’s nemen en snel opwarmen.
En oja, Vince heeft de penalty gescoord 😉

Na de wedstrijd was en een mini feestje in de kantine met warme chocomel en chips!

Het gaat om het spel en het plezier. Dat is een feit. Maar deze wedstrijd winnen was zo fijn voor onze mini’s. Ze genoten daar enorm van!
Op 3 maart as. (hoezo vakantie?) spelen onze mini’s om 11.00 uur uit tegen ter Leede.
Als u zich verveelt…. Het is een genot om naar ons toekomstig vlaggenschip te kijken!