HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Mini’s 2 verliest met 17-0 van Kagia!  

Mini’s 2 verliest met 17-0 van Kagia!

Op de eerste mooie, zonnige zaterdag van het jaar reden we gisterochtend vroeg met de mini’s 2 naar Kagia. Vroeg betekent 8.15 uur verzamelen aldaar. Wat een vriendelijk ontvangst kregen we. Een kleine, maar zeer gastvrije club. Mét lekkere koffie! Dat is voor ons ouders best belangrijk. Gezien het tijdstip, maar ook gezien de eindstand.
Even warmspelen op het veld. En de mini’s waren opgelucht. Want de tegenstanders van vandaag waren ook niet zo groot. Gelukkig maar. HELAAS! Het waren de kabouters waarvan wij dachten dat het onze tegenstanders waren. Onze tegenstanders waren iets groter….. Er zat zelfs een jongen van de JO8 in. Hij zorgde voor maar liefst 11 van de 17 doelpunten. En dat terwijl Mees en Finn onwijs hun best gedaan hebben op het doel. Ruben, Vince, Matthijn, Chris, Bas, Xavi, Tim en Floor hadden er gister wat minder zin in dan de vorige wedstrijd. Ze waren vooral op elkaar gericht en minder op de bal en het doel van de tegenstander. En de ouder die er wat van durfde te zeggen kreeg te horen dat hij/zij er zich niet mee moest bemoeien…… Sorry Gert😉
Gert en Esmée deden enorm hun best om de mini’s te laten voetballen. Maar met zoveel tegendoelpunten werd de motivatie van de mini’s niet groter. Piepen, daar waren ze goed in gister.
Handje schudden, daar zijn we kampioen in! Maar zelfs de penalty’s waren gister onder de maat.
Het voetbalspel in de kantine na de wedstrijd ging daarentegen perfect. Één team, één taak daar hoor!
Goed plan voor de volgende wedstrijd. Aan de tafelvoetbal….!

Maarre, zoals Gert altijd zegt: Verliezen is eigenlijk niet leuk, maar het is niet erg!

Kim Feelders

09/04/2018


Alle wedstrijdverslagen van Mini's

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media