HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Mini’s 2 speelt eerste thuiswedstrijd! 

Mini’s 2 speelt eerste thuiswedstrijd!

Het was al vroeg verzamelen voor de mini’s. Om 8 uur op de Kooltuin. Dit omdat mini’s 1 naar Kagia moest en er even gekeken werd wie met wie meeging. Maart moest werken en daardoor ging Gert met de mini’s 1 mee. Kim en Esmée hebben vandaag de mini’s 2 in goede banen proberen te leiden.  Tim, Matthijn, Vince, Xavi, Chris, Mees, Ruben, Bas en Floor waren klaar om Lisse gigantisch te verslaan. Een goede warming up, lekker ingespeeld en met zijn allen de keeper een warming up geven. Mees moest hard werken om de ballen op te vangen. Dat zag er goed uit.
Lisse had een paar grote spelers en een enthousiaste trainer. Maar daar maakten wij ons niet druk om. We spelen 6 tegen 6 met grote doelen. Geen probleem voor ons!

Bal op de middenstip en starten maar!  Vol goede moed gingen de mini’s op de bal af! Lisse pakte de bal al en in de eerste minuut was daar onze eerste tegengoal. Geen probleem. Met één tegengoal kunnen we nog winnen. Maar met wat meer tegengoals werd het wat lastiger. Een paar mini’s werden steeds feller. (Ik had nog zo gezegd dat Floor geen slidings mocht maken…) En een paar mini’s gingen met elkaar spelen op het veld. Met elkaar, niet met de bal 😉.
De trainer van Lisse was best aardig. We mochten met 7 tegen 6 en na de limonade zelfs met 8 tegen 6 het veld op. Dan moet het wel lukken. Maar Lisse had Okke (dat ik de naam nog weet ook) in het veld. En hij was niet te stoppen. En het lag zeker niet aan Mees en Ruben. Zij hebben perfect staan keepen. Wat een toppers zijn dat zeg!
Winnen ging met 0-13 niet meer lukken. Met 0-25 ook niet meer. Dan maar coachen voor de eer. Één doelpunt moet lukken lieve Mini’s. Ga daar maar voor!  Gelukkig was de trainer van Lisse het me mee eens…..
En ja hoor! Daar was ie dan! Tim die de bal erin knalt! GOAL!
U had de gezichtjes van de mini’s moeten zien. Zo blij en zo trots op zichzelf. En ik op hen! We hebben maar snel de wedstrijd afgefloten. Handje geven zit er inmiddels goed in bij onze mini’s en de penalty’s gaan ook steeds beter!
Het zijn kanjers onze mini’s!

De eindstand? De trainer van Lisse heeft het afgrond naar 1-15. Dat was heel aardig.
Uiteraard was deze eindstand wederom geheel tegen de verhoudingen in! 😉

15/02/2018


Alle wedstrijdverslagen van Mini's

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media