HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2: Knappe overwinning van het tweede

KNAPPE ZEGE VAN TWEEDE BIJ JODAN BOYS

 

Op sportpark Oosterwei Gouda viel er in de regel niet zo veel te halen voor de Rijnvogelreserves. Nu werd er met deze traditie gebroken en werd er een even fraaie als nuttige 1-3 zege geboekt. Het betekende tevens de revanche voor de eerder geleden thuisnederlaag (0-2) en een stevige plaats in de middenmoot.

 

Trainer Antoin Hoovers had een team aan het werk gezien ‘dat er vandaag goed stond’. ‘In de eerste helft hebben wij praktisch geen enkele kans weg gegeven en bovendien keepte Gert Jan een prima wedstrijd’.  De Vogels namen de leiding door een doelpunt van Thijs van Kruistum uit een moeilijke hoek. ‘Een echte spitsengoal’ zo bestempelde de trainer deze treffer. Voor de 0-2 van Thom de Vries had hij nog lovender woorden: ‘Een wereldgoal’. Toen op slag van rust Frank Guijt met een kopbal er 0-3 van maakte leek er geen vuiltje meer aan de milde winterlucht.

 

‘De tweede helft was minder’ in de ogen van de trainer. Er kwamen meer slordigheidjes in het spel en de kans op 0-4 was er wel maar die werd niet benut. Toen Jodan Boys tot 1-3 terug kwam werd het nog even spannend maar de verrassende zege kwam uiteindelijk niet meer in gevaar. Goede zaken dus gedaan in de kaasstad waar de Vogels dit keer het kaas niet van het brood lieten eten.

28/01/2017


Alle wedstrijdverslagen van

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media