HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Keurige zege van Heren 2

Tweede wint na prima tweede helft

 

Ter Leede 2 zou op bezoek komen, het team dat hopeloos onderaan de competitieladder bungelt. De praktijk zou echter (volgens zeggen) uitwijzen dat de formatie uit Sassenheim grotendeels uit het team van onder de 23 bestond. Het was tijdens de wedstrijd ook duidelijk te merken want hier liep geen doodgeverfde degradatiekandidaat te voetballen.

 

Het werd dus geen prijsschieten voor de Vogels die een matige eerste helft speelden maar uiteindelijk toch een nette 4-2 overwinning boekten. Voor de pauze deden zich aan beide zijden niet al te veel doelkansen voor maar toch moesten de beide doellieden eenmaal vissen. Na een half uur brak de thuisclub de score open en na afloop waren de heren Paul Melissen en Marc Oudshoorn nog in verbaal duel wie er had gescoord. Was na het schot van Marc de bal al achter de lijn toen Paul zijn voorhoofd er tegenaan drukte? Geen VAR aanwezig maar wijze mannen langs de kant kenden de treffer aan Paul toe. Op slag van rust schoof Benjamin van Aken de knikker achter Sven IJzendoorn die kort daarvoor al een treffer had voorkomen.

 

Direct na de hervatting namen de bezoekers na een fraaie aanval de leiding door Glen Willemze. Even leek het erop dat Ter Leede door zou drukken maar de Vogels herpakten zich en Jan van Duijn kopte na een corner de zaken weer in evenwicht. De mooiste aanval werd opgezet door Kevin de Jong, fraai afgelegd door Timon van Duijn en beheerst door Jeroen van Duivenvoorden achter Björn Beuling in de touwen geplaatst. Ter Leede liet het enigszins afweten en bracht de Vogelmuur niet aan het wankelen met enkele te hoge projectielen. Het slotakkoord was voor de mannen van trainer Arie van Dijk en het was wederom Jeroen die met een bekeken schuiver de 4-2 veilig stelde

22/05/2022


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media