HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kabouters!

Iedere zaterdagmorgen om 8.45 uur staan de kabouters en hun trainers weer op het veld. De afgelopen twee weken mochten ze in de zaal trainen. Maar, omdat de zaal gister bezet was stonden deze bikkels alweer vroeg op het veld.
Peter, Linsey en Dylan leren de kabouters met plezier voetballen. Wat een temperament zit er in sommige, toch nog zeer jonge, spelertjes. De Messi’s in wording. Stuk voor stuk doen ze mee. Trainen en trainen ze. Tussendoor wat limonade is lekker. Maar dat kan niet snel genoeg op zijn om weer door te gaan met trainen. Het allerleukst blijft ook voor deze kanjers toch wel de wedstrijd. Want wie scoort er en welk team wint er vandaag weer?
Als laatste mogen ze allemaal een bal pakken en op Peter schieten. Hét grappigste moment van de ochtend. Omdat het leuk is. En omdat ze dan weten dat de training erop zit. Zodat ze moe maar voldaan in de armen van hun ouders kunnen kruipen.

Het is vroeg, 8.45 uur op zaterdag, maar zeker de moeite waard om een keer naar het vlaggenschip in wording te komen kijken!

30/01/2017


Alle wedstrijdverslagen van Kabouters

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media