HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kabouters winnen met 12-5 van de papa’s!

Kabouters winnen met 12-5 van de papa’s!

De Kabouters hebben afgelopen zaterdag in de Terp getraind.
Op uitnodiging van de trainers Peter en Dylan mochten de (groot) ouders meetrainen. Het waren de papa’s en één opa die de gymschoenen aan hebben getrokken.
De warming up was al lastig voor de grote mannen. Het blijft vroeg op de zaterdag. En de leeftijd gaat ook tellen. Maar eenmaal warmgelopen kwamen ze goed op gang. De kabouters lieten zich van de beste kant zien. Ze genoten zichtbaar om met hun vader/opa te mogen trainen. De rode wangetjes waren zichtbaar. In de zaal is het immers ook warmer dan op het veld.
Na een zoektocht naar limonade, die overigens niet te krijgen was, gingen de bekers water er goed in. Bij zowel de kleine als de grote kabouters.
En dan dé wedstrijd van de dag.
Tegen je vader spelen! Zelfs trainer Dylan werd fanatiek. Ook hij wilde van zijn vader winnen.
En daar werd veel voor gedaan.
En niets voor gelaten. Er werd goed gevoetbald. Door de kleine kaboutere. En minder goed gevoetbald. Er werd geduwd. En getrokken. Met name door de grote kabouters uiteraard. Want ze hadden na 5-1 al door dat ze niet meer gingen winnen.
Uiteindelijk wonnen de kabouters zéér terecht met 15-5! Wat een toppers hoor.
Uiteraard was er het tradititiegetrouwe ‘bal tegen de billen’ schoppen. De vaders, een opa, een papa en mama samen, een mama (en een mama ontsprong de dans door de foto’s te maken?) en Peter. Ze waren allemaal de klos! Als laatste de groepsfoto! Wat een trots bij elkaar. Iedereen, groot en klein heeft genoten van deze training. Dank je wel Peter en Dylan. De volgende keer doen de mama’s mee. Beloofd! ?

 

05/02/2017


Alle wedstrijdverslagen van Kabouters

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media