HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kabouters volop in training

Afgelopen zaterdag waren er weer 16 kaboutertjes vroeg op de Kooltuin. Peter moest werken en Kayleigh gaf de training. Daarbij werd ze geassisteerd door Kim Feelders en Esmée.  De warming up verliep prima. De behendigheid oefeningen zijn voor de oudere kabouters makkelijker dan voor de jongere kaboutertjes.
Het leukst, bijna het leukst dan is het tikkertjesspel. Chris en Kim bleven lang overeind staan. Uiteindelijk heeft Kim gewonnen. Snelle Kimmie!
Het partijtje. FC Rijnvogels tegen Barcelona. Het werd een waar doelpunten festijn. Waarbij Barcelona met 6-5 won. De vogels waren hard aan het werk. Stacey en Chris stonden afwisselend op het doel.
Door de samenwerking waren er ook verschillende doelpuntenmakers. Top gedaan door de Vogels! Bij Barcelona was dat vrij eentonig. Floor scoorde ze alle zes. Waarbij ze haar moeder flink gedold heeft op het veld. Een waar lachfeestje voor de kabouters en de ouders langs de lijn.  Als laatste was daar weer het leukste van de training. Schieten op het doel. En ditmaal zaten Kaleigh en Esmée op het doet. Schieten maarrrrrr!! De kabouters hebben heerlijk getraind!
Mees en Floor zijn vanaf deze week geen kabouters meer. Zij gaan naar de mini’s! En wat zullen ze gemist worden!
Dank je wel Kayleigh voor deze leuke training. Dat mag je vaker doen!
Tot zaterdag!

10/10/2017


Alle wedstrijdverslagen van Kabouters

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media