HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

kabouters trainen met de mama’s!

De kabouters trainen met de mama’s!

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De kabouters mochten de mama’s meenemen om samen te trainen. De kabouters vonden het geweldig. De mama’s vonden het erg vroeg?.

Peter, Linsey en Dylan hadden een leuk programma gemaakt. De zon stond al vroeg aan de hemel. Alle ingrediënten voor een leuke training. De kabouters waren erg enthousiast en gingen vol aan de bak. Het is leuk om samen met de mama’s te trainen. Zéker omdat sommige mama’s echt niet kunnen voetballen. Allemaal kleine trainertjes in dop. De kabouters leren de mama’s wel voetballen hoor. Behalve tijdens het partijtje. Dan is de samenwerking compleet weg. De kabouters hadden maar één doel voor ogen. WINNEN VAN DE MAMA’S. En daar gingen ze ver in! Zelfs tot het winnende doelpunt. Met zijn allen de keeper van de mama’s aanvallen om te scoren. En te winnen. Wat waren ze trots. En dan…. Het allerleukste wat er is. Kontje trappen op de mama’s. Wat een gegiechel. Wat een gesmoes. En dan; Schieten!

Stemt u nog snel op foto 2 van foto van de week op www.voetbalindebollenstreek.nl? Dan kunnen we een taart winnen bij de kabouters.

Wat een leuke training was dit. Samen met de mama’s. De kabouters hebben genoten. We hopen de mama’s ook!

29/03/2017


Alle wedstrijdverslagen van Kabouters

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media