JO9-7MF wint met 1-0 van ARC JO9-13MF.

FC Rijnvogels JO9-7MF wint met 1-0 van ARC JO9-13MF.

Op 12 november 2016 stond onze 3e competitie wedstrijd tegen ARC JO9-13MF op het programma. We speelden om 11.15 uur thuis op de Kooltuin. We hebben 8 tegen 8 gespeeld, omdat één van onze toppers er niet was. Anic van Beelen mocht als verrassing met haar familie mee naar het heerlijk warme Malaga. Anic, het is dat er geen plek in de koffers meer was anders waren we allemaal meegegaan naar het warme Malaga, want het was zo koud op het veld gister. We begonnen de 1e helft met Sanae in het doel en Sophie stond in de 2e helft in het doel. Mariël stond linksachter, Isabel was de laatste vrouw en Sophie stond rechtsachter. Suzan stond linkshalf, Lisa op het middenveld en Fleur stond rechtshalf. Nikki was onze spits. De beide Tess-en stonden heel even reserve zodat er lekker gewisseld kon worden onder de meiden en ze zo min mogelijk last van de kou hadden. ARC nam de aftrap de wedstrijd was begonnen.

Sophie,als rechtsachter ging al snel mee naar voren en Isabel en Mariël bleven in de achterhoede. Nou, eigenlijk stonden ze vaak op de middenlijn en schoof één van deze 2 meiden meiden mee naar voren. De trainingen werpen hun vruchten echt af. We speelden weer vaak op de helft van de tegenstander. Dat voelt goed. Maar nu nog scoren. Het lukte Nikki, Sophie en Lisa maar niet om de bal in het doel van de tegenstanders te krijgen. Tess v. D kreeg ook een mooie kans. Helaas ook deze bal was net naast. Tess. F was erg gedreven bezig op het middenveld en heeft mooie ballen overgespeeld. Ze had zelfs nog een mooie kopbal. Suzan was aan de linkerkant ook heel goed bezig en zij wordt steeds feller om de bal te veroveren van de tegenstander. Dit lukte haar vandaag erg goed. De tegenstanders hebben hooguit 3 kansjes gehad om te scoren, maar Sanae heeft de bal netjes veroverd. In de 2e helft ging Sophie ging in het doel staan en zodoende kon doel Sanae voetballen. Er wordt steeds vaker netjes overgespeeld, alhoewel we hier nog wel wat te ontwikkelen hebben. Nikki, Sanae, Fleur en Lisa probeerden de bal erin te krijgen maar helaas, de bal wilde er maar niet in of de keepster had de bal. Tess F, Suzan en Tess v. D maakte het veld netjes groot en vroegen ook netjes aan de zijkanten om de bal en gaven die op hun beurt weer keurig af op de spits of speelden naar links-rechtsbuiten. Het wordt spannend. Zal het een gelijkspel blijven na zoveel kansen? De laatste minuut ging in en vlak voor het eindsignaal belande de bal bij Sanae en zij maakte dan toch de verlossende 1-0.

Wij zijn van mening dat vrouwen 1 bij onze meiden heeft afgekeken. Want ook zij maakten in de laatste minuut het winnende doelpunt. JIPPIE! Toch weer 3 punten in de pocket. Zo trots!
Naast onze trouwe, vaste supporters kwamen ook Jaco Spaargaren en Gert Pronk (collega trainers) de 2e helft even bij de meiden kijken (en mee blèren). Hartstikke leuk mannen. Wij waarderen dat!

We staan bovenaan!
Er zijn dan wel twee wedstrijden niet gespeeld, maar dat maakt onze trots niet minder!

Volgende week spelen we thuis om 10.00 tegen Leidschenveen JO9-10MF.
Komen jullie ook kijken bij onze jongste meiden?