JO9-7MF winnen met 0-7 van Quick JO9-13 MF!

De meiden van de JO9-7MF winnen met 0-7 van Quick JO9-13 MF!

Gisteren (18 februari 2017) waren de meiden en hun supporters afgereisd naar een mistig sportpark Nieuw Hanenburg, waar de wedstrijd tegen de meiden van Quick JO9-13 MF op de planning stond. Vorige week was ook hun wedstrijd afgelast dus waren ze erg gedreven en hadden ze er veel zin in!
Om 11:00 uur stipt, klonk het fluitsignaal en kon de wedstrijd beginnen. Ze speelden 8 tegen 8 en Sanae mocht het doel verdedigen. De meiden begonnen fel maar kregen de eerste paar minuten nog weinig kansen. Doordat de meiden erg gedreven waren viel Suzan na een botsing op haar hoofd. Gelukkig was dit snel weer over. In de 5e minuut kwamen de meiden door de verdediging heen en schoot Lisa de bal, na een voorzet van Sophie, netjes in het doel. Wat waren de meiden blij! Na 8 minuten lag Sophie op de grond na een duel met één van de tegenstanders. Ze was al niet zo lekker dus even een wissel met Nikki. In de 13e minuut kreeg Fleur een goede kans maar het werd geen goal. Vlak daarna kregen ze weer 2 grote kansen maar schoten zowel Nikki als Fleur net naast. De meiden bleven sterk op de helft van de tegenstanders en ook was er een grote kans voor Tess v. D in de 17e minuut. In de 19e minuut was het wel raak; Fleur schoot de bal er netjes in. Vlak daarna was het rust.
De tegenstanders hadden vast Red Bull gedronken want ze stoven ineens op ons doel af. Gelukkig stond daar Sanae en die had ze goed door. Vlak daarna had Sanae nog een goede redding. Na de doeltrap was het Red Bull effect van Quick uitgewerkt en kwamen de meiden snel weer op de helft van de tegenstanders. En toen was daar Sophie met de 0-3. Even daarna had Fleur in een duel één van de tegenstanders hard geraakt, maar bood ze heel sportief hulp aan. Isabel was ook hard aan het werk op de rechterhelft. Ze kwam goed mee naar voren en gebruikte haar lichaam goed. In de 25e minuut was er een inworp en Suzan verlengde deze waardoor Nikki de bal in het net kon schieten. Hoppa nr. 4! Even daarna was er van Anic, die goed mee naar voren was gelopen, een schot op doel. Helaas daar was de redding van de keeper. In de 29e minuut was het bijna weer raak: Mariël nam een corner die door de benen van Tess F. en Nikki ging en daarna kon worden weggewerkt. Daarna bleven de meiden rond het doelgebied en was er nog een hoekschop. In de 30e minuut klonk er weer gejuich; Nikki had weer gescoord! Tess v. D. mocht in de 32e minuut een corner nemen maar die werd niet benut. De tegenstanders konden even een paar minuten ademhalen maar in de 35e minuut was daar Sophie met weer een doelpunt! Maar de wedstrijd was nog niet afgelopen…. In de laatste minuut mocht ook Tess v. D. een doelpunt achter haar naam schrijven! En daar was het eindsignaal.
De meiden vroegen zich na al die doelpunten af wat nou de eindstand was. Ze hebben uiteindelijk met 0-7 gewonnen. Wat hebben ze het weer top gedaan! De 3 verdedigers (Mariël, Anic en Isabel) en Sanae (doel) hebben hun taak weer goed uitgevoerd en weer géén tegengoals weggegeven. Fleur en Sophie hebben vandaag veel van zich laten zien.

Het team wordt steeds sterker en gaat steeds meer op elkaar inspelen! Ga zo door! Jullie zijn toppers!!!

Wilt u deze toppers in actie zien? Kom dan volgende week om 10:00 uur naar FC Rijnvogels en moedig ze aan tijdens de wedstrijd tegen de meiden van FC Lisse. Misschien wordt dat wel de 12e overwinning op rij!