JO9-2 viert winterkampioenschap.

Zaterdag 16 december speelde de JO9-2 een thuiswedstrijd tegen Wilhelmus.

Met 9 gewonnen wedstrijden en 1 gelijkspel op zak moest dit de kampioenswedstrijd worden.
Hoe wel de stand officieel niet wordt bijgehouden door de KNVB kon het bij winst natuurlijk niet misgaan.
Voor de wedstrijd nog even vragen wat de tegenstander van vandaag dan allemaal heeft gedaan: 9x winst 1x verlies. Met andere woorden, wij moesten dus minimaal gelijkspelen om kampioen te worden.

Na een geweldige start stond het na 7 minuten al 2-0 door doelpunten van Adam. Wilhelmus was even van slag maar kwam voor rust nog terug op 2-2.
Na de rust werd het zelfs 2-3! Dit had het team dit seizoen nog niet meegemaakt. Deze tussenstand zou betekenen dat we géén kampioen zouden worden. Het spel ging over en weer. Met nog 5 minuten te spelen zetten de Rijnvogels een prima aanval op langs de linkerkant waaruit Thijs een geweldig doelpunt maakte: 3-3!!!
Dit zou na een zenuwslopend slotoffensief van Wilhelmus de uitslag worden.

KAMPIOEN!!! Uitzinnig van vreugde mochten Adam, Bas, Bruce, Ezra, Finn, Nick, Roel en Thijs de bekers in ontvangst nemen.
JO9-2, van harte gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie!