HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO8-2: Oegstgeest JO8-3 tegen FC Rijnvogels JO8-2

Wedstrijd verslag Oegstgeest JO8-3 tegen FC Rijnvogels JO8-2:

Deze vroege wedstrijd werd gespeeld op heerlijk natuurgas. Ondanks de koude nacht was het goed spelen in het zonnetje.
Iedereen had goede zin en liet dat ook merken op het veld. Er werd voor de bal gestreden en we hadden de meeste kansen.
Zo werd er vaak en hard van grotere afstand op het doel geschoten door met name Levi en Gijs. Helaas misten ze beiden een beetje de richting en vlogen ze net naast of een enkele keer tegen de paal. En een van de regeltjes bij voetbal luidt dat als je zelf biet scoort dan scoort de tegenstander wel. Zo gebeurde het in de 1e helft dat Oegstgeest de 1-0 kon maken. Gelukkig bleven de kopjes van de spelers omhoog en gingen we vol goede moed door. Immers, we waren de betere ploeg. Met Floor en Gijs die vooral achter in de ballen goed wegwerkten we naar de zijkant konden Mees van Dijk en Levi in stelling worden gebracht.

Thomas heeft gekeept in de eerste helft en werd gewisseld door Floor. Hierdoor hadden we naast Gijs ook nu Thomas die van achter uit kon voetballen. Dat gaf wat meer zekerheid. Wat vooral leuk was om te zien is dat de rijnvogels vaker over speelden en daardoor gevaarlijker werden in het veld.
Mees Saton was weer heel balvast op het middenveld en kon gevaarlijk doorkomen voor het doel.
We kwamen ook snel dan op 1-1 en vervolgens op eens verdiende 2-1 voorsprong.
En als het dan zo goed gaat in de wedstrijd, dan zie je dat je snel de verdediging laten voor wat het is. Met als gevolg dat Oegstgeest vlak voor tijd een bal binnen schoot na wat verwarring of er een hoekschop was of niet. Esmee gaf wat aanwijzingen aan de spelers en zei dat ze weer moesten gaan voetballen. En in de slotminuten werd gelukkig toch de winst binnen gehaald. Thomas kon de bal na een kleine scrimmage links onder in het doel schieten. Een welverdiende winst.
De volgende wedstrijd staat pas gepland op 18 mei. We gaan in de tussentijd wel lekker door met trainen.

Ik wil ook alle ouders nog even bedanken voor hun support langs de lijn.

Jeroen

16/04/2019


Alle wedstrijdverslagen van JO8-2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media