Wedstrijd, Rijnvogels JO19-3 – , RCL JO19-5

Trainers Bertha en Adri,

Tussenstand, 0-4,

Eindstand, 1-7.

De thuishaven veld 5 op de Kooltuin is al jaren de plek waar onze mannen hun spelletje voetbal spelen, er zijn wedstrijden dan kan je met trots zeggen geweldig gespeeld mannen en met een riante overwinning richting de kleedkamers en er zijn van die wedstrijden dan lukt het gewoon niet. Vandaag was het zo’n dag dat we niet door de verdediging van de tegenpartij langs konden komen. Gelukkig staan we als trouwe supporters om jullie heen en kunnen we zeggen , you never walk alone.

Een sterke delegatie RCL uit Leiderdorp was onze tegenstander en dat merkte we dan ook in de eerste vijf minuten daar RCL de eerste goal maakte en waarschijnlijk sliepen de meeste nog daar ik tegenwoordig tijden hoort dat sommige mannen iets later thuis komen dan een aantal jaren geleden, maar goed we zijn nu wakker en er moet gevoetbald worden. RCL is de aanvallende ploeg en onze achterhoeden heeft het ook zwaar om deze te stoppen, Twintig minuten in de eerste helft valt de tweede goal voor RCL en de Rijnvogels hebben moeite om in het doelgebied te komen van RCL en een kans om te scoren door Bryen komt tegen de paal, oke we weten nu waar het doel staat van de tegenstander. Een derde goal voor RCL wordt afgekeurd daar de lijnrechter een buitenspel heeft geconstateerd. Wederom weet Bryen het doel te bereiken en kans krijgt om te scoren voor een leeg doel en dan gaat deze alsnog hoog over. Door wat rommelige verdedigingsfouten gaan we de rust in met 0-4.

De tweede helft is RCL terughoudend daar zij ruim voor staan maar onze trainers Adri en Bertha die de mannen hebben toegesproken en met succes daar Bryen de verdediging van RCL weet te verrassen en al snel te kunnen scoren, 1-4. Keeper Aron die het heel druk heeft deze wedstrijd weet vele malen de bal uit de touwen te houden maar RCL gaat toch verder met scoren. Er zijn toch voldoende kansen geweest om te scoren maar RCL is dan vandaag de betere in deze ontmoeting. Oke mannen vandaag lukte het even niet maar jullie staan er niet alleen voor wij staan achter jullie , volgende keer beter en gaan we richting Leiden en ontmoeten we DoCos. De meeste foto’s zijn van Aron die uitlopen van RCL wist te stoppen.