Wedstrijd,  Rijnvogels JO19-3 – Quick JO19-5,

Tussenstand, 3-0,

Eindstand, 9-0,

Doelpunten, Joost 5x, Bryen 2x, Joey 1x.

Het vertrouwde veld vijf waar onze mannen ten strijden ging tegen Quick waar we veel van gingen verwachten gezien de uitwedstrijd hadden zij een opdracht die luide, gewoon even winnen, en dat zagen we waar zon en wind ook van de partij waren.

In de eerste 15 minuten was het even wie gaat deze wedstrijd beslissen en na het eerste doelpunt van Joost volgde al direct binnen de minuut de tweede van Bryen en dan worden de mannen gretig en willen meer. Het voordeel van de toch harde wind kan ook nadelig zijn daar de vele corners van de Rijnvogels veel over en ver achter het doel terecht kwamen. Na vijf en dertig minuten zagen we de vele samenwerkingen tussen de mannen in het achter en middenveld en de spitsen die het werk gingen afmaken en met een 3-0 was het rust.

De tweede helft dachten we dat de wind tegen ons was maar daar wisten de mannen goed mee om te gaan binnen een minuut kon Joost al weer scoren en zagen we Quick al in de beginfase van de tweede helft al in zakken, 4-0. Dat praten tegen iedereen en alles en zeker tegen een scheidsrechter nog steeds negatief werkt is nu toch wel duidelijk daar de goed fluitende scheidsrechter zijn handen vol had aan deze wedstrijd om maar telkens naar beide teams te moeten waarschuwen en dat dit ook tot gele kaarten kan leiden. De uittrap van de keeper van Quick kwamen niet waar ze moesten komen en wist Rijnvogels gretig gebruik van te maken en zo kon Joost hier in makkelijk scoren maar kon de touwen niet vinden maar daar bleef het niet bij even later brak hij door de verdediging en de 5-0 werd gemaakt. Quick wordt in de laatste fase volledig weggespeeld en zij komen net als in de eerste helft maar nauwelijks in de buurt van keeper Aron die zijn doel volledig schoon kon houden. De 6-0 komt op naam van Joost daar de keeper geen klem vast heeft en de rebound wat vaak gebeurde en ook zo de 7-0 wist te maken en hoppa kort daarna de 8-0 die Bryen er even in knalt. Invaller Joey die de laatste er in poeiert en In de slotfase wordt Mark in het strafschopgebied onderuit gehaald en de bal gaat richting de penaltystip, Mark mag deze zelf nemen maar de keeper weet deze te stoppen maar in de rebound kan Joost het afmaken maar knalt deze tegen de paal en met een ruime overwinning van 9-0 verlaten we ons vertrouwde grasveld, Mannen we zijn trots op jullie zoals we elke keer weer genieten van jullie inzet, geweldig.