JO19-3: Wie beslist uiteindelijk de wedstrijd?

Wedstrijd, vv Quick JO19-5 – Rijnvogels JO19-3,

Trainers, Adri en Bertha,

Tussenstand, 2-3,

Eindstand, 4-3.

Doelpunten, Joost, Aron en Jordy.

De tweede competitiewedstrijd en daarvoor moesten de mannen met de vaste aanhang afreizen naar Den Haag waar een wedstrijd gepland staat tegen vv Quick en dat mocht op het hoofdveld uitgevochten worden waar de harde kern van de Rijnvogels hoog en droog deze wedstrijd konden gadeslaan en, wie beslist dan uiteindelijk deze wedstrijd.

De eerste helft waren de mannen van de Rijnvogels de betere en hadden elf minuten nodig om de score op 0-2 te zetten waar de eerste door Joost werd ingeschoten en de tweede door een schitterende voorzet van Joost en vol op de slof van Aron en in de touwen van het doel Quick. De vogels blijven druk zetten en dan is het de beurt aan Jordy die de derde goal op zijn naam kan zetten. Een vrije trap van Quick die in de uiterste hoek op het doel van Aron afkomt maar dan glipt de bal door de vingers en staat het 1-3 , ook wordt er nog een penalty met een vraagteken toegekend aan Quick , 2-3 en kunnen we met deze stand de rust in.

De tweede helft beginnen beide teams gretig aan de wedstrijd en zowel Quick als de vogels proberen zij binnen twee minuten te willen scoren maar worden gestopt door de keepers. De eerste helft was een echte wedstrijd en dan verwacht je dat ook in de tweede helft zo niet dat de scheidsrechter een terechte penalty niet toekend daar Aron volledig in de rug wordt geduwd. Oke mannen gewoon doorspelen en de scheidsrechter beslist zou je zeggen maar niets is minder waar en in het strafschopgebied van de vogels wordt een overtreding gemaakt en ja hoor, op de stip. Na deze actie wordt de wedstrijd grimmiger en de scheidsrechter en ook de grensrechter van Quick raken het spoor volledig bijster en worden de vogels getrakteerd op acties die niets te maken hebben met een professionele arbitrage, schijnbuitenspellen en een penalty tegen de vogels waar we een vraagteken achter kunnen zetten en dan laaien de gemoederen in het veld, maar ook op de tribune, hoog op en ook een zo rustige fotograaf/verslaggever moet zich weten te bedwingen, gelukkig weet Adri de gemoederen enigszins te bedaren en proberen we de wedstrijd weer op te pakken. Joost die de aanval aangaat richting de keeper van Quick wordt volledig onderuit geschopt en blijft Joost lange tijd liggen, een brancard wordt in gereedheid gebracht maar Joost besluit zelf richting dugout te lopen en de wedstrijd voor hem is ten einde, nog geel of rood zien we , wie wel geel en rood worden zijn onze spelers en supporters. Hierdoor wordt de wedstrijd op een grimmige sfeer verder gespeelt en profiteren de thuisspelers van een vrije trap waar Aron volledig door wordt verrast en staat het gelijk, 3-3. Hoe de wedstrijd verder afloopt daar heb ik het niet meer over , een laatste penalty met vraagteken en is de einduitslag beslist en de vraag is , wie beslist uiteindelijk de wedstrijd.

Volgende week een wedstrijd op eigen bodem tegen RKAVV JO19-2 uit Leidschendam en dan gaan we weer voor een wedstrijd vol spanning en sportiviteit , toch.