JO19-3 vergeet het af te maken in de tweede helft.

Wedstrijd, – Rijnvogels JO19-3 – HVV JO19-4.

Trainer Adri,

Tussenstand, 4-1,

Eindstand, 6-5.

Doelpunten, Joost 2x ,Bryan 2x en Mark 1x.

Een uitwedstrijd in Den Haag op het terrein van de Koninklijke Haagsche Cricket Vereniging een club die met tien wedstrijden op de tweede plaats staan en onze mannen staan op de achtste plaatst met nog maar zeven wedstrijden. In de eerste helft vielen de meeste doelpunten voor de thuisclub en pas in de tweede helft toen de mist was opgetrokken kwamen onze mannen in actie en vielen voor ons de doelpunten binnen zeer korte tijd.

In de eerste helft waren de Hagenaars die de mistlampen aan hadden en zo makkelijk het doel van de vogels wisten te vinden na de gelijkmaker van 1-1. Na deze stand wisten onze mannen niet meer tot scoren over te gaan en gaan we de rust in met 4-1.

In de tweede helft als inmiddels de mist is opgetrokken zijn de rollen omgekeerd en ligt het tempo zeer hoog in het totale veld en komen de Hagenaars er niet meer aan te pas en zien we een team die samenwerkt en zeker kan scoren, twee maal Joost en een maal Mark die de 4-4 in poeiert en Bryen met een simpele voorzet van Joost de 4-5 in de touwen parkeert. HVV komt na deze doelpuntenreeks weer terug in de wedstrijd en kunnen de 5-5 maken en de wedstrijd moet dus beslist worden in de eindfase waar wij de meeste kansen krijgen om de wedstrijd uit te spelen maar dan is het net naast of net niet. HVV had in de laatste fase van de wedstrijd meer kracht over om de winnende goal te maken en met 6-5 gaan we met nul punten weer richting Katwijk en hebben we een wedstrijd gezien waar de tweede helft de kansen voor ons waren maar die niet verzilverd werden.

De volgende wedstrijd op eigen terrein tegen wederom een Haagse club.