JO19-3: Rijnsburg in de laatste fase te sterk.

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-3 – Rijnsburgse.Boys JO19-3
Trainer, Adri,
Tussenstand, 2-2,
Eindstand, 5-3,

Doelpunten, Joost, Bryen en Zhana.

Laat in in middag een uitwedstrijd richting Rijnsburg om daar te strijden tegen Rijnsburgse Boys JO19-3. Nog geen minuut gespeeld en de eerste goal valt al voor de Rijnsburgers maar wordt gezien door de grensrechter voor buitenspel maar toch even opletten mannen. De vogels zijn hier door toch even wakker geschud en Joost passeert de verdediging van de Rijnsburgers en daar is de 0-1. Beide teams weten telkens in de buurt te komen van het strafschopgebied maar door goed werk van onze keeper weet hij zijn doel schoon te houden anders is het bij de Rijnsburgers daar Aron telkens Bryen weet weg te sturen die op hoge snelheid richting het doel gaat van de Rijnsburgers en de tweede goal te scoren, 0-2. Door een schouderduw van onze verdediging binnen het ons strafschop gebied ziet de scheidsrechter hier een penalty en dan moet je maar als speler van Rijnsburg de zenuwen in bedwang weten te houden en dan koelbloedig het leer in de touwen te knallen , niets is minder waar hij schiet de bal zeer knullig in de armen van Aron en blijven zij op de nul staan. Een kwartier voor rust weet Rijnsburg de druk op te voeren en kunnen zij tot twee maal toe schoren en met een 2-2 is het rust.

In de tweede helft zien we steeds dat Aron Bryen telkens probeert weg te sturen maar loopt vaak stuk op de verdediging van de Rijnsburgers Ook Joost ziet vele kansen net niet en onze mannen vechten door om de derde treffer te maken maar de Rijnsburgers weten wel te scoren , 3-2. Het antwoord hier op is voor Zhana die de gelijkmaker op zijn naam zet, 3-3. In de slotfase kunnen  de Rijnsburgers nog tot twee maal toe scoren en met een 5-3 gaan we weer richting Katwijk, we zijn niet weggespeeld mannen en we hebben een spannende wedstrijd gezien.