JO19-3 met 10 man kon de schade beperken.

Wedstrijd, – Die Haghe JO19-2 – Rijnvogels JO19-3

Grensrechter Marco

Tussenstand, 2-2,

Eindstand, 3-2,

Doelpunten, Mark 1x en Bryan 1x,

Een uitwedstrijd achter Den Haag tegen vv Die Haghe waar we een wedstrijd moesten spelen welke de vorige ontmoeting thuis met een gelijkspel het veld verlieten en bij deze ontmoeting leek het er op dat dit ook ging gebeuren en we met een zwaar onderbezette delegatie ten strijde ging , pas in de allerlaatste minuten besliste uiteindelijk de thuisploeg de wedstrijd in een regenachtige middag.

De mannen moesten het in deze wedstrijd met tien man ten strijde gaan daar een aantal spelers moesten afzeggen waaronder ook onze Keeper Aron maar deze werd vervangen door speler Aron die zijn doel goed verdedigde en dus besloot de gehele wedstrijd onder de lat te blijven. Binnen twee minuten zagen we al direct op beide velden een aanval op de doelen waar Aron deze mooi wist te stoppen een volgende aanval kreeg de spelen van Die Haghe de bal weer terug voor de voeten maar wist deze gigantisch hoog en zelfs ver naast te knallen. Een hard schot die hoog over Aron ging was dan ook onhoudbaar voor onze invalkeeper en de 1-0 was voor Die Haghe. Na vijfentwintig minuten in de regen brak Mark door de verdediging van Die Haghe en scoorde de gelijkmaker , 1-1. Kort daar op kon Die Haghe weer scoren,   2-1 en met tien man blijven we door vechten voor de gelijkmaker en vlak voor rust scoorde Bryen en met 2-2 verlaten we even het natte veld voor de warme thee.

In de tweede helft met nog meer regen leek het er even op dat de scheidsrechter het af liet weten daar hij beide ploegen in de regen gewoon laat wachten maar heel in de verte kwam hij toch richting het veld. In de tweede helft zagen we een ploeg die ook met tien man een wedstrijd neer kan zetten die in de achterhoede zijn mannetje staat en in de spits met Mark en Bryen die in het eerste bedrijf kansen creëerden maar in de tweede helft waren het de thuisspelers die het grootste deel op onze helft te zien waren. Zelfs met negen man konden zij geen vuist zetten om met deze bezetting te scoren daar onze mannen gewoon vechters zijn. Even leek het er op dat we met 1 punt weer richting de Kooltuin gingen maar helaas in de laatste minuten wist Die Haghe dan toch nog te scoren en hebben we een wedstrijd gezien die groten deels in de regen gespeeld werd.

Volgende week thuis tegen Quick en die wedstrijd kunnen we ons nog heugen.