HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO19-3 laatste minuten op winst.

 

   

   

Datum, 10 september 2016,

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-3 – Graaf Willem VAC JO19-4,

Trainers Bertha en Adri,

Scheidsrechter, Berk B.

Tussenstand, 3-4,

Eindstand, 6-5.

 

Bart, Aron Z. Aron R. Paul, Martijn, Bryen, Joost, Nico, Mark, Johan, Remco, Ricardo, Jordy,

12:30, veld 5, Rijnvogels JO19-3, ( 12), 6-5, Gr.Will VAC, JO19-4, ( 08), Berk.B.

Als we de vernieuwde website van de FC Rijnvogels bekijken en we openen het wedstrijdschema is het eerst even wennen, de vertrouwde afkortingen B3 of nu de A3 hebben nu door de KNVB een andere benaming gekregen, tijd en veld Jongens 19 jaar – 3  kleedkamer 12 tegenstander Graaf Willem VAC, scheidsrechter Berk B. Het is allemaal even wennen had toch liever de A3 van Bertha en Adri gezien.

Op het vertrouwde veld 5 kregen we uit Wassenaar Graaf Willem VAC JO19-4 als tegenstander en na de aftrap was het gelijk raak Bryan en Joost waren direct op oorlogssterkte en het duurde slechts 4 minuten en de openingstreffer was er, kort daarna volgde de tweede van Joost en dan staat het heel snel 2-0.  Gr.W. ging dan ook snel in de aanval en ook zij kunnen binnen een korte tijd twee maal scoren en dan zijn we maar een kwartier verder in de wedstrijd, 2-2. Gr.W. komt nu pas beter in de wedstrijd en de counters lopen stuk op de verdediging van Gr.W. of de bal raakt dan net niet de touwen rakelings naast of net over de lat. Door de warmte is er na twintig minuten spelen een ingelaste korte pauze om het vocht weer op peil te houden. Na deze pauze komt Gr.W. sterk terug 2-3, ook verbaal zijn helaas sommige spelers en ook langs de lijn van Gr.W. is men er nog steeds niet van bewust dat het roepen van vervelende ziektes niet thuis horen op een voetbalveld en na een waarschuwing krijg je terecht ROOD. Met 10 tegenspelers kan je daarvan profiteren en dan kom je weer op 3-3. Een counter van Gr.W. wordt het 3-4, een schot van Joost schampt nog maar net de bovenkant van de kruising, (zie foto). Ook een poeier van Aron Z. van veertig meter afstand raakt maar net de lat,  en met een kleine achterstand gaan we pauzeren.

Na vele liters water gaan we weer ten strijden en beide teams beginnen matig, Gr.W. heeft een grensrechter ingezet die eerder de wedstrijd rood heeft gekregen en de oplettende scheidsrechter sommeert hem voor de tweede maal het veld te verlaten. Bryen die als een speer naar voren gaat passeert een aantal spelers van Gr.W. en maakt het af met een harde knal waar de keeper van Gr.W. geen grip op heeft en dan staat het weer gelijk, 4-4. Dan laten de Rijnvogelsmannen vele kansen liggen om verder uit te lopen en lat en paal worden dan geraakt, dus net niet. De combinatie Bryen en Joost zien we vaak dus kan er door deze combinatie gescoord worden geweldig doelpunt en zo simpel is de keeper van Gr.w. dus te passeren, 5-4. Een vrije trap van Gr.W. beland in het doelgebied van Aron die de bal niet onder controle heeft terug komt in het veld dan tegen de paal en dan maakt Gr.W. de gelijkmaker, 5-5. Met nog een aantal minuten te spelen blijft het spannend en dan kan Joost het afmaken om wederom de keeper van Gr.W. te passeren, ook onze snelle achterhoede heeft zijn kunnen laten zien en gaan we met drie punten richting te kleedkamers.

Mannen goed gespeeld en wij hebben weer genoten van een ploeg binnen de lijnen maar ook daarbuiten als vriendenteam. Volgende week reizen we af naar Leiden, Gol sport.

Floor.

 

11/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media