Rijnvogels JO19-3 laat ze niet zomaar winnen.

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-3 – RKAVV JO19-2

Scheidsrechter, Adri,

Tussenstand, 1-5,

Eindstand, 1-8.

Doelpunt, Bryen.

RKAVV uit Leidschendam die boven aan de lijst staat met 3 wedstrijden waar vele doelpunten zijn te tellen zoals, 19-1, 16-0 , dus bovenaan staan daar zij de mindere teams troffen in deze poule en een makkelijke prooi waren moesten nu tegen onze mannen en nu werd er tegenstand geboden en zij eindelijk een echte wedstrijd hadden op een frisse Kooltuin.

In het eerste bedrijf kreeg RKAVV het niet zo makkelijk daar de verdediging van de vogels op volle sterke waren en de tegenstander even geen doelpunten wist te scoren dat ze in vorige ontmoetingen wel gewend waren. Vijftien minuten duurde het voor zij een openingstreffer wisten te maken en het besef dat er nu weerstand was van de vogels. Mooi om te zien dat Aron vele malen Bryen naar voren stuurde en die weer op volle snelheid de verdediging makkelijk kon passeren maar zijn pogingen kregen geen succes. Aron passeerde een aantal verdedigers en toen hij goed en wel doorbrak zag de grensrechter dat Aron hands maakte ? en onze trainer/scheidsrechter reageerde daarop en keurde het doelpunt af. De volgende vijftien minuten kregen de gasten het nog steeds niet makkelijk en wisten dat er geen record aan doelpunten gingen vallen. Vele malen kwamen onze mannen dicht bij het doel van RKAVV maar telkens wist de keeper de aanval tegen te houden. Een redding van Nico die de bal van de doellijn haalde bleven zij nog steeds met 0-1 achterstand staan maar nog geen minuut later wisten zij toch te scoren, 0-2. Na deze acties zagen we de achterhoede iets verslappen en was het al snel 0-3. Opnieuw werd Bryen naar voren gestuurd en randje buitenspel wist hij door te breken en ook nu zag de gastlijnrechter de schijnbuitenspel maar Adri wist wel beter en kon Bryen doorspelen en de 1-3 maken. Een afstandsschot van RKAVV werd Aron verrast en 1-4 voor de gasten. Voor dat Adri de eerste helft affloot had hij nog een verrassing in petto, de vogels schoten de bal naar voren en Adri kreeg de bal tegen zich aan waardoor de bal weer richting ons doel ging en recht voor de voeten van een tegenspeler die vrij kon scoren en bedankt voor de 1-5 en met deze stand gingen we ons opwarmen.

In de tweede helft wisten de gasten de eerste dertig minuten niet te scoren en zo wisten de vogels verder uitlopen te voorkomen. Na deze dertig minuten werd er meer druk gezet door RKAVV en onze mannen hadden daar geen antwoord op en kwamen zij weer een aantal keren in de buurt van Aron en wisten zij nog eens driemaal te scoren en zo staat de einduitslag op 1-8, RKAVV had eindelijk een een wedstrijd waar tegenstand werd geboden en ook zij moesten vechten voor de doelpunten en zo blijven zij bovenaan staan. Een mooie partij voetbal mannen en we hebben ze niet zo maar laten winnen en dan kan je na afloop even op het achterhoofd krabbelen en denken volgende keer beter.

Volgende wedstrijd is wederom thuis tegen RCL en dan gaan we weer naar het echte gras en we zien wel, Adri bedankt voor de arbitrage je had alles goed onder controle.