JO19-3 hebben een koude start in de eerste helft.

Rijnvogels JO19-3 hebben een koude start in de eerste helft.

Wedstrijd, SEVJO19-2 – Rijnvogels JO19-3

Onze vlagger, Henk Jan,

Tussenstand, 4-0,

Eindstand, 5-4.

Doelpunten, Joost 3x.

Een uitwedstrijd in Leidschendam dus de Tom Tom op scherp en rijden maar,…. SEVJO19-2 was de tegenstander die ook ergens onder in de ranglijst is te vinden kon in de eerste helft ruim scoren en een afgekeurd doelpunt van onze kant had een hele andere wending kunnen hebben op het verdere verloop van de wedstrijd maar wat de reden was om dit doelpunt niet toe te kennen is volstrekt onduidelijk, gezien onze uitslag en de uitslag op voetbal.nl lijkt het dat deze wel genoteerd staat dus hebben we maar met een klein verschil Leidschendam verlaten.

De eerste helft moesten onze mannen langzaam warm worden en dat met een buitentemperatuur van rond het vriespunt. SEV die veel op het gebied van de Rijnvogels te vinden waren hadden dan ook maar vijf minuten nodig om hun openingstreffer te maken. Nog geen minuut later leek het er op dat de tweede onderweg was daar onze keeper Aron al gepasseerd was maar Jory wist met een snelle sprint de bal van de doellijn te halen. De altijd sterke verdediging van de Rijnvogels had nu veel moeite om de bal te kunnen stoppen en al snel was daar de 2-0. Toch kreeg Rijnvogels kleine kansen om te scoren maar bijna op de doellijn van SEV waar een ware flipperkast de bal alle kanten opging en uiteindelijk door Aron binnen kon schieten wist de thuis fluitende scheids een overtreding te willen zien dus werd deze afgekeurd , dit had een andere wending kunnen krijgen op het verdere verloop van de wedstrijd maar helaas zakt dan de moed in de voetbalschoenen. SEV weet nog tweemaal te scoren voor we richting warme thee gaan.

In de tweede helft beginnen onze mannen de wedstrijd zoals we gezien hebben in het eerste bedrijf en daar profiteert SEV maart kort van en kunnen de 5-0 noteren, maar algauw zien we dat de diesel warm wordt en SEV nauwelijks maar in de buurt van onze keeper Aron zien en hebben wij de wedstrijd overgenomen. Joost die diverse keren de verdediging van SEV kan passeren en kan dan makkelijk scoren en dan staat het 5-3. SEV kan niet meer over gaan tot een aanval en krijgen wij de kansen om verder uit te lopen maar gaat de bal net naast of net over het doel. Met onze uitslag van 5-3 verlaten we Leidschendam en zien we op voetbal.nl een uitslag van 5-4 staan dus misschien heeft de scheidsrechter van SEV toch nog het afgekeurde doelpunt toegekend.

Volgende wedstrijd is thuis tegen HVV op veld 4 en zij staan iets hoger in de ranglijst maar dat zegt helemaal niets zeker op ons eigen terrein.