Wedstrijd,  SJC JO19-4 – Rijnvogels JO19-3,

Grensrechter Marco,

Tussenstand, 1-0,

Eindstand, 3-1,

Doelpunten, Joost 1x.,

Een uitwedstrijd richting Noordwijk naast de N206 in een heerlijk lente zonnetje en dat werkt rustgevend zowel bij de supporters en zeker in het veld waar beide teams het rustig aan doen en het eerste half uur weinig actie te beleven valt in beide doelgebieden. Pas in de tweede helft komen beide teams in actie en daar vallen de meeste doelpunten maar helaas in het verkeerde netje.

Zo als eerder gezegd komen de mannen niet op het niveau zoals we gewend zijn, direct druk zetten en dan kan er al in de eerste minuten de doelpunten vallen. Of het nu aan de hoge temperatuur ligt of men ziet elkaar niet zo vaak tijdens de training het kan allemaal een oorzaak hebben. Af en toe komen we soms in de buurt van het doel van de tegenstander maar dan is er de kracht niet om het af te maken maar ook daar heeft de tegenstander last van. Pas in de 35eminuut weet SJC te scoren en in de eerste helft komt er geen tegengoal dus even rust en is de taak van Adri dit te bespreken met de mannen.

De tweede helft gaan we er een tandje bij doen en worden de mannen wat feller, de lange schoten naar voren die Brayen de gelegenheid geeft om door de verdediging te breken en zo te kunnen scoren worden telkens door de snelle verdediger van SJC afgepakt. Ook Joost die op deze manier niet weet te scoren en het moet hebben van de fouten van de verdediging van SJC en dat lukte tussen Bart en Joost, maar dan is het inmiddels 2-1. De gelijkmaker komt dichtbij daar SJC een slordige terugspeelbal maakt waar Joost alert op reageert maar weet de bal hard naast te knallen. Een harde teckel van een speler van SJC wordt door de scheidsrechter op het matje geroepen om Joost een handje te helpen. In de eindfase weet SJC zomaar uit het niets de 3-1 in te schuiven en gaan we met mooi weer weer via de N206 richting Kooltuin.

Oke mannen we zien uit naar betere tijden en die komen er zeker aan , trainen zou een optie kunnen zijn, we gaan het meemaken.