Wedstrijd, G.O.L.sport JO19-1 – Rijnvogels JO19-3,

Trainers Bertha en Adri,

Tussenstand, 2-1,

Eindstand, 4-2.

Een uitwedstrijd richting Leiden waar G.O.L.sport onze tegenstander was die we in de bekercompetitie tegen komen. Een wedstrijd waar al dagen naar werd uitgekeken en van te voren duidelijke afspraken zijn gemaakt door onze trainers Bertha en Adri. Achteraf bleef de schade beperkt betreffende de uitslag en de gele kaarten. Scheidsrechter en trainers hadden de gehele wedstrijd onder controle en onze mannen waren wat terughoudend en incasseerde de verbale agressie en gingen uiteindelijk tevreden terug richting Kooltuin.

De eerste helft was aan beide teams de felheid goed te zien en GS wilde in de eerste minuten scoren maar door goed optreden van onze keeper Aron waar GS tot drie maal toe op doel kon schieten van heel dichtbij lukte het niet al snel de touwen te raken. Ook onze mannen waren fel en snel , ook Joost die na negen minuten vol op het doel van GS af ging en de openingstreffer op zijn naam schreef, 0-1. Als snel was er de gelijkmaker door een penalty die op de foto niet goed was te zien of dit terecht was maar de scheidsrechter wees naar de stip en GS kon gelijk maken.1-1. Door onoplettendheid in de achterhoede of de terughoudende houding van onze jongens om blessures te voorkomen kon GS daar gebruik van maken en makkelijk de 2-1 scoren en met deze tussenstand was de rust ingetreden.

De tweede helft was het GS die direct druk maakte op de achterhoede en door slordig uittrappen kwam de bal veel bij de tegenstander voor de voeten terecht en dan krijg je snel twee goals tegen, 4-1. Onze mannen blijven toch doorvechten zoals we dat van hun gewend zijn en Joost stuurt Brian naar voren en weet de keeper van GS te passeren, 4-2 en dit is ook de einduitslag van deze ontmoeting waar de schade beperkt bleef, super gedaan mannen.

Volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen RCL JO19-5.