Wedstrijd, ASC JO19-4 – Rijnvogels JO19-2,
Einduitslag, 2-3,

Trainer Adri.
Onze vlagger, Henk Jan.
Doelpunten, Paul 1x, Bryan 1x en Joost 1x.

Een uitwedstrijd tegen het altijd lastige ASC uit Oegstgeest, waar de Rijnvogels direct in de aanval gaan, doch ASC denkt daar ook over en de even niet oplettende achterhoede laat zomaar ASC door en en weten zo na zes minuten de touwen te bereiken van doelman Aron, 1-0. ASC blijft in deze fase van de wedstrijd aanvallend spelen en na vijftien minuten staat de stand al op 2-0. Verder dan deze twee doelpunten komen ze niet daar de rollen zijn omgekeerd en de mannen van Rijnvogels de strijd aangaan tegen het zo lastige ASC. In de dertigste minuut gaan de vogels helemaal los en weet Aron Z. Bryan te bereiken knalt richting de keeper van ASC deze stopt de bal maar niet klem en kom terug bij Bryan geeft voor en Paul knalt deze in de touwen, 2-1 en met deze tussenstand gaan we rusten en ons opmaken voor de tweede helft.
De tweede helft gaan beide ploegen er vol tegen aan en zien we twee vechtende teams die alleen maar voor de winst gaan. Al gauw krijgt Rijnvogels de kans voor de gelijkmaker maar de goed keepende ASC kan de aanval van Joost stoppen een tweede schot op doel weet een speler van ASC de bal van de doellijn te halen. Vervolgens gaat de strijd in alle hevigheid verder en wordt Joey hard onderuitgehaald en wordt van het veld gedragen en deze scheidsrechter laat deze overtreding voor wat het is. In de laatste vijftien minuten gaan de mannen helemaal los en dan volgen er nog twee goals waar ASC helemaal niet blij mee is en de hele wedstrijd pratende keeper van ASC wordt het zwijgen opgelegd daar hij het veld stil verlaat en hij beseft dat de stand 2-3 is geworden.
Mannen weer een mooie wedstrijd en met de volle winst naar de Kooltuin, Joey beterschap met je knie.