Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – RCL JO19-3,

Scheidsrechter, Leen van Beelen,

Tussenstand, 1-0,

Einduitslag, 3-1,

Doelpunten, Bryan 2x, Joey 1x.

Op een zonovergoten Kooltuin begin oktober hebben trainers John en Frank de volledige beschikking over het voltallige team van de Rijnvogels JO19-2 en dan hebben we het over in totaal 17 man sterk, Frank en John hebben voor de wedstrijd al een spoorboekje gemaakt voor wat betreft de wissels. Voor dat de wedstrijd begint is dit de kans voor een complete teamfoto. Precies om 12.00 uur fluit scheidsrechter Leen van Beelen die best wel goede momenten heeft gehad de wedstrijd. Beide teams gaan er direct vol tegen aan maar komen in het eerste half uur niet tot scoren. Eugenio die te touwen wel weet te vinden krijgt te horen dat er gevlagd is voor buitenspel. RCL weet veel druk op de achterhoede te zetten maar houden stand, Een kans voor de openingstreffer gaat nauwelijks naast en na 32 minuten speeltijd kan Bryan scoren, 1-0. Een ongecontroleerde uitgooi van onze keeper die voor de voeten van een speler van RCL beland en die dan zomaar de gelijkmaker kan scoren. RCL blijft dan steeds meer druk uitoefenen en een hoge bal die over onze keeper gaat kan Max deze bal van de doellijn koppen. Met een 1-0 voorsprong gaan we van veld drie even bijkomen in de kleedkamers.

De tweede helft gaan de Rijnvogels meer in de aanval en gaan onze mannen regelmatig richting het doel van RCL. Aron die de bal van tien meter vol op zijn slof kan nemen knalt net over de lat. Een doorgebroken speler van RCL struikelt over de voeten van een Rijnvogel en de scheidsrechter besluit hier geel voor te geven en spelen onze mannen even met tien man en daar kan RCL geen voordeel uit halen. In de vijfentwintigste minuut kan RCL de gelijkmaker scoren daar onze keeper even geen klem vast heeft en in de rebound kan RCL de gelijkmaker scoren, 1-1. Ook de keeper van RCL kan blunderen daar hij slordig de bal voor de voeten van Joey gooit die direct in de aanval gaat en de 2-1 op zijn naam zet. Na deze goal wordt er door beide teams feller gespeeld en dat mag ook wel en wat kleine opstootjes hoort er dan ook bij. In de slotfase weet Bryen opnieuw de keeper van RCL te passeren en met een verdiende pot voetbal kunnen we verder zomeren in de competitie waar we met drie wedstrijden negen punten weten te behalen. Goed gedaan mannen. volgende uitdaging is in Alphen aan de Rijn tegen ARC, hoe belangrijk is dan de training volgende week, gewoon allemaal komen.