JO19-2, Wie beslist uiteindelijk de wedstrijd?

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – Blauw-Zwart JO19-3,
Trainers, Frank en John,
Tussenstand, 1-1,
Einduitslag, 1-1,
Doelpunt, Bryan 1x.

In deze ontmoeting tegen uit Wassenaar Blauw-Zwart is er een mogelijkheid om weer een stapje hoger te gaan en dat is, nu de wedstrijd nog moet aanvangen, op de vierde plaats maar daar de Wassenaarders ook in deze positie verkeren moet er wel gewonnen worden voor de volle drie punten om van de vierde plaats te stijgen, helaas het tegendeel is waar daar beide teams met slechts een mager puntje de Kooltuin verlaten zakken we zelfs een plaats.
In de eerste helft beginnen beide teams niet op volle sterkte en zijn er af en toe maar kleine kansjes te zien maar het leer raakt nog niet de touwen. Er wordt wel telkens de diepte op gezocht maar de snelle spitsen worden niet goed aangespeeld. Gelukkig zien we Sammy weer in het veld na een vervelende blessure afgelopen week, helaas kan hij maar tien minuten in het veld staan daar hij wederom met een blessure het strijdperk moet verlaten, gelukkig kan hij na wat rust en behandeling weer ten strijde gaan. Het duurt ook lang voor dat een openingstreffer genoteerd kan worden en de wissel aan de kant van de vogels levert de nodigde inbreng daar Aron de altijd op snelheid liggende spits weet te vinden en de te ver uitlopende keeper van BZ kan Brayen dan simpel met een loppy over de keeper scoren. 1-0. De vele buitenspellen leggen telkens het spel stil en dat gaat ook het publiek van BZ met de arbitrage bemoeien en dat heeft zeker totaal geen toegevoegde waarde. In de laatste fase weet BZ nog de gelijkmaker te scoren en dit is dan ook de opbrengst van de eerste helft.
De tweede helft begint Aron met een afstandsschot vanaf de middenstip deze gaat over de keeper die ditmaal weer een aantal meters uit zijn doel is gekomen maar gaat naast. Een grote kans voor BZ om op voorsprong te komen gaat vanaf enkele meters voor het doel van de vogels spektakel hoog over de lat. Ook de tweede helft gaat de vlag omhoog voor buitenspel maar de scheidsrechter moet aangeroepen worden en in die tussenliggende momenten scoort BZ maar dan besluit de scheidsrechter de grensrechter gelijk te geven en keurt het doelpunt af, volledige teleurstelling in het honk van BZ en zeg eerlijk, kunnen zij vanuit die positie een buitenspel zien, ik niet. Dan treden er momenten op van Blessure op en is eigenlijk de wedstrijd gespeeld daar beide teams niet meer weten te scoren.
Helaas vindt een speler van BZ het nodig om de scheidsrechter een K…..rscheids te noemen, hoe kan je jezelf en je team op deze wijze verlagen.
Ok boys, het kan allemaal beter dat weten we, volgende wedstrijd reizen we af naar Oegstgeest helaas kan ik er niet bij zijn en daar hebben wij onze reden voor. Succes.