Wedstrijd, Foreholte JO19-4 – Rijnvogels JO19-2,
Einduitslag, 5-3,

Trainer Adri.
Onze vlagger, Henk Jan.
Doelpunten, Bryan 1x, Joost 1x en Aron een schijndoelpunt.

Foreholte op een achtste plaats , Rijnvogels op een elfde plaats en bijna de hekkensluiter van de competitie , dit zijn de cijfers tot nu toe na de gespeelde uitwedstrijd tegen Foreholte.

We hebben het al eerder gezien en de KNVB wil voor de wedstrijd beide teams op een rij en de thuisclub gaat de gastploeg langs en geven elkaar een hand met eventueel bemoedigende woorden en wie weet dat de KNVB er aan gaat toevoegen elkaar een knuffel te geven, wie weet.

Na het beginsignaal is het FH die direct in de aanval gaat en hebben maar liefst zeven minuten nodig om de openingstreffer op hun naam te zetten en deze komt uit een vrije trap die een speler van FH hoog in de kruising knalt en onhoudbaar voor Aron, 1-0. Dan gaat ook de Rijnvogels in de aanval en telkens worden de drie spitsen, Bryan, Joost en Paul, opgezocht en kunnen zij de klus niet goed afmaken of er is wel een verdediger van FH die weer richting het doel van Aron speelt. Toch een doorbraak van Bryan die de gelijkmaker weet te scoren, 1-1 en zijn er reeds twintig minuten gespeelt. In de slotfase van de eerste helft komt FH steeds dichterbij en vlak voor rust wordt het 2-1.

De tweede helft blijft FH aanvallend en de 3-1 is reeds gevallen in de twaalfde minuut is het Joost die nu simpel kan scoren en de stand op 3-2 weet te zetten. Beide teams blijven aanvallend spelen maar door wat duw en trekwerk in het strafschopgebied van de Rijnvogels valt er toch een tegendoelpunt en staat het reeds 4-2. Nog een laatste corner van de Rijnvogels die in het doelgebied komt waar van te voren van uit de zijlijn een bod wordt gedaan op een goal en kan worden beloond door een biertje en daar heeft Aron Z. wel oren naar en de corner wordt genomen tegen een speler van FH die via hem het doel in gaat maar Aron Z. die het biertje opeist geeft aan de doelpuntmaker te zijn, jammer Aron, 5-3. In de eindfase van deze wedstrijd wordt het onduidelijk wat er nu gebeurde maar wel werd duidelijk dat een speler van FH in een vrije val bovenop onze Keeper Aron terecht komt en een doelpunt wat daarna nog volgt wordt niet goedgekeurd daar Aron geblesseerd blijft liggen besluit de scheidsrechter de wedstrijd af te blazen. Aron die toch nog even een bezoek brengt bij de dokterspost , niet voor een piercing maar ter controle van een gespleten tong, beterschap Aron en goed spoelen.

Volgende week 13.30uur veld 4 tegen Quick Boys JO19-4 en dat wordt een mooie thuiswedstrijd.