Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – VVSB JO19-4

Scheidsrechter, Arie Kuyt,

Tussenstand, 1-7,

Eindstand, 2-9,

Doelpunten, Martijn 1x, Joost 1x.

Wederom een thuiswedstrijd en wederom een dramatische wedstrijd nu tegen Voetbal Vereniging Sint Bavo uit Noordwijkerhout. VVSB die direct aanvallend de wedstrijd begon en in de eerste minuten ging de Rijnvogels ook aanvallend te werk , helaas bleef het bij deze eerste paar minuten en was er maar een echte aanval waar er gescoord kon worden, keeper van VVSB loopt goed uit en wist een openingstreffer te voorkomen. Direct gevolgd door een counter en deze komt wel in de touwen, 0-1. In de tiende minuut gaat Martijn op het doel van VVSB af en weet de gelijkmaker te scoren, tot zover geloven we er nog in. Vanaf deze periode tot aan het fluitsignaal eerste helft gaan we alleen maar doelpunten zien, uit alle mogelijke posities weet VVSB Aron te passeren en gaan we de rust in met een tussenstand van 1-7.

Normaal gesproken is het thee drinken in de pauze om met vernieuwde krachten de tweede helft te beginnen, het tegendeel is waar, een aantal mannen van de Rijnvogels weten nog net even in de aanloop naar veld drie wat vette patat en broodjes fricandel te scoren voor de tweede helft gaat beginnen. Net als de eerste helft beginnen de mannen van de Rijnvogels aanvallend maar dat is ook weer van korte duur VVSB maakt al gauw de 1-8. Aron Z. probeert nog een afstandsschot maar een gemakkelijke prooi voor de keeper van VVSB net zoals de hele tweede helft. Joost kan nog een tweede goal maken na eerst nog even van dichtbij de paal te raken, maar dat is meer voor de eer en met en totaal uitslag van maar liefst 2-9 verlaten we veld 3, ben benieuwd hoe we laatste drie wedstrijden van de competitie gaan spelen maar een ding is zeker, hoog zullen we zo niet eindigen.