Rijnvogels JO19-2 volledig onderuit op Nieuw Zuid.

Wedstrijd, Quick Boys JO19-4 – Rijnvogels JO19-2.

Eerste helft, 6-0.

Einduitslag, 9-2.

De tweede wedstrijd van dit seizoen van Rijnvogels JO19-2 was een Derby tegen de plaatselijke tegenstander op het Nieuw Zuid complex. De tegenstander QB JO19-4 die een volledige team met selectie spelers neer en zette dan maak je uiteindelijk geen schijn van kans.

De eerste helft was het QB die direct in de aanval ging en duurde het ook maar acht minuten voor de eerste tegengoal. Dit bleef gedurende het eerste kwartier dat QB alleen maar op de Rijnvogels helft te zien was en de eerste aanval van de Rijnvogels en een kans op de gelijkmaker maar aanvaller Brayen kon dit niet afmaken. De tegen aanval van QB kwam dan ook snel en scoorde de 2-0, nog geen drie minuten later was daar al de 3-0. Na een reeks van corners van QB die op niets uitliepen was corner vijf aan de beurt en deze trof wel het net achter Aron en de 4-0 was reeds genoteerd. De 5-0 kwam er vlak achter aan en in de slot fase van de eerste helft verlieten we na het en fluitsignaal met 6-0 het speelveld.

De tweede helft was er niet veel verbeterd aan de Rijnvogels kant QB bleef aanvallend de meerdere en de vele terugspeelballen van QB waar Joost als een speer er achter aanging waren de enige lastige momenten van de keeper van QB. Een verkeerde terugspeelbal van QB die te hard richting de keeper ging was een cadeautje en we waren van de nul af. Kort daarna bleef de druk toenemen van QB en het minder technische spel van de Rijnvogels kon daar geen antwoord op geven en QB kon dan rustig uitlopen tot 9-1. Een eerste echte aanval van de Rijnvogels waar hun eerste goal gemaakt werd en met een eindstand van 9-2 verlieten de Zuidduinen.

Een voorzichtige analyse over deze tweede wedstrijd, technisch moet het allemaal veel beter, kijken waar je medespeler staat, meer de buitenkanten opzoeken, meer communiceren met elkaar, maar het seizoen begint pas.