JO19-2 sluit 2018 af met een negatief saldo

Wedstrijd, Quick Boys JO19-4 – Rijnvogels JO19-2,
Trainers, Frank en John,
Tussenstand, 2-1,
Einduitslag, 3-1,
Doelpunten, Brayen 1x.

De spelersbus hoefde deze keer niet ver te reizen daar we richting de Zuidduinen moesten alwaar een ontmoeting tegen de plaatsgenoot Quick Boys ons te wachten stond.
De eerste helft ging QB in de eerste vijf minuten direct richting de keeper van de Rijnvogels en dat resulteerde in een openingstreffer waar het niet dat onze vlagger een buitenspel constateerde dus ging dit even niet door voor de blauw-witten. Daar QB meer druk wist te zetten gebeurde het alsnog in de achttiende minuut, 1-0. Nog geen minuut later waren de kansen voor de vogels maar deze eerste kans ging hoog over het doel van QB. Een vrije trap die Aron nam ging richting het doel en door een voet van een speler van QB ging deze over het doel en de scheidsrechter moest gecorrigeerd worden daar hij dit zag als een achterbal maar gaf uiteindelijk toe voor een corner. De vele assists richting Brayen lukte helaas niet zo veel daar Brayen voortdurend door drie snelle tegenspelers werd gadegeslagen maar uiteindelijk wist Aron Brayen wel te bereiken en scoort de gelijkmaker. In de laatste minuten van de eerste helft zagen we een verslapping in de achterhoede waar de Boys gebruik van maakte en met een voorsprong van QB met 2-1 richting de thee.

In de tweede helft is de thuisploeg de betere maar zij kunnen de vele kansen slecht benutten en is het net naast, net over, Na tien minuten ziet de scheidsrechter een zware overtreding en geeft rood dus met tien moeten de Rijnvogels verder in de strijd. Een te snelle uittrap van de keeper die slordig wordt uitgespeeld bereikt geen vogel maar wel een alerte QB speler die maar een tegenstander voor zich heeft en dat is de keeper en komt QB op een ruime voorsprong, 3-1. Deze voorsprong had nog veel malen verder gekund daar de kansen van QB geen doel bereikt en blijft deze stand op het scorebord tot de scheidsrechter het eindsignaal laat horen en ook nu weer kan een scheidsrechter de wedstrijd beslissen in iemand zijn voor of nadeel. Met deze gegevens sluiten we de competitie 2018 af en wachten we af hoe de nieuwe indeling voor 2019 gaat worden.

Een ieder rondom de mannen van de JO19-2 wensen we fijne feestdagen en een gezond 2019 en: “je bent een rund als je met drank stunt, ook in de kleedkamer van QB!”