HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO19-2 nog niet uit de winterdip.

JO19-2 nog niet uit de winterdip.

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – VVSB JO19-3,
Datum, 2 februari 2019,
Tijd, 12.15 uur,
Trainers, Frank en John,
Tussenstand, 0-0,
Einduitslag, 0-2,
Scheidsrechter, Ben Berk.

De eerste wedstrijd in het jaar 2019 en na een aantal afgelaste wedstrijden beginnen we vanuit een winterdip begin februari tegen uit Noordwijkerhout VVSB. Altijd lastig waar we bij een vorige ontmoeting 2-2 hebben gespeeld. De Noordwijkerhouters die nu al op de tweede plaats staan en onze jongen nog maar in de onderste gelederen zitten zegt nog helemaal niets daar dit pas de eerste wedstrijd is van de competitie.

De eerste helft begonnen we iets later daar de shirts van VVSB nog in Noordwijkerhout lagen maar toch redelijk op tijd kon de wedstrijd beginnen. Beide teams waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd En enkele kleine kansjes waren in de maak maar helaas zagen we geen doelpunten.

De tweede helft kwam VVSB sterk uit de kleedkamer en wisten direct te scoren en korte tijd later was daar zelfs de tweede treffer en van af dat moment was het of de winterdip verder toesloeg. De voorhoede kreeg niet de assists die we gewend zijn en telkens hadden zij het nakijken. Het verdere verloop leek het er op dat we er niet meer in geloofden en met een 0-2 verlieten we veld 3. Oke boys een slecht begin is het hele werk en er komen nog vele wedstrijden.

Floor.

 

04/02/2019


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media