JO19-2 nemen geen punten mee uit Rijnsburg.

Wedstrijd, Rijnsburgse Boys JO19 -4 – Rijnvogels JO19-2,

Trainers, Frank en John,

Tussenstand, 1-0,

Einduitslag, 3-1,

Doelpunten, Joey 1x,

Een uitwedstrijd tegen de Rijnsburgers is altijd lastig en in de eerste helft zagen we twee direct in de aanval spelende ploegen dus beloofde het een spannend pot voetbal te worden. Beide teams waren vechtlustig en het duurde zeventien minuten dat de Rijnsburgers door een uitlopende keeper van de Rijnvogels de aanvallende tegenstander wilde stoppen wat eerst ook lukte zij het niet dat de bal weer voor de voeten van de tegenstander belande en hij een vrij doel heeft om te kunnen scoren, 1-0. In het verdere verloop van de eerste helft kwam het niet meer tot scoren.

In de tweede helft waren het de Rijnsburgers die de beteren waren en de kansen van de vogels om te scoren werden helaas niet benut. De vrije trappen die men van een te grote afstand op het doel poeierde kwamen niet in de buurt van de Rijnsburgse keeper. Een corner die Joey voor zijn rekening neemt knalt deze met een mooie boog in een keer over de streep en in de touwen beland , 1-1. Daar de wedstrijd weer volledig open ligt lijkt het de vogels niet meer te lukken om door de sterke verdediging van de Rijnsburgers te komen en zien we een verslapping bij onze mannen en kunnen de thuisspelers simpel uitlopen en uiteindelijk met een 3-1 overwinning en geen punten verlaten we Rijnsburg.