Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – VVSB JO19-3

Einduitslag, 1-4.

Doelpunt, Brayen,

Trainers Bertha en Adri.

Scheidsrechter, Adri.

Een beker wedstrijd tegen VVSB uit Noordwijkerhout op veld 4 locatie Kooltuin hebben de mannen van de Rijnvogels JO19-2 een tegenstander die er technisch beter voor staan helemaal geen schijn van kans, de reden komt later dan ook boven drijven.

Al in de eerste helft staan de Rijnvogelsmannen al binnen een minuut op achterstand en nog geen minuut later 0-2. Als we naar ons eigen spel kijken komt dan ook de reden naar boven, de meeste mannen hadden de avond hiervoor een feestje waar het bijna voltallige team aanwezig was, ja en dan wordt het laat. Het beter spelend VVSB die de Rijnvogels alle kanten op liet fladderen konden totaal geen druk zetten en duurde het heel lang voor onze echte eerste aanval in de twintigste minuut te zien was maar de keeper van VVSB had daar geen moeite mee. De Rijnvogels hadden veel balverlies en de hoge voorzetten die we gewend zijn bleven ook uit daar de voorhoede deze niet kon af ronden. In de slotfase van de eerste helft kreeg VVSB een vrije trap maar deze werd door onze keeper Aron keurig gestopt. Een daarop volgende corner van VVSB werd ingekopt en met 0-3 was het rust en ik hoop dat er de kleedkamer koude thee werd geserveerd in plaats van ……….

De tweede helft boden de mannen van de Rijnvogels wel tegenstand en zagen we een voorzichtige aanval op het doel van VVSB maar deze werden door de achterhoede tegen gehouden, zelfs zagen we geen bijna doelpunten. Een hoge voorzet van VVSB en de vrij staande man kon deze makkelijk in de touwen koppen, 0-4. Een kleine doorbraak van onze mannen en Brayen kon daar gebruik van maken en de nul op het scorebord verdween, 1-4 en met deze uitslag verlaten we veld vier en waarschijnlijk ook de bekercompetitie. Wat we hier van geleerd hebben is, geen feestje voor een wedstrijd.