JO19-2 met de volle winst uit Rijnsburg.

Wedstrijd, Rijnsburgse Boys JO19-4 – Rijnvogels JO19-2,
Trainers, Frank en John,
Tussenstand, 1-0,
Einduitslag, 1-2,
Doelpunt, Sammy 1x en Pieter 1x .

Deze uitwedstrijd met twee teams die dichtbij elkaar staan in de competitie en na een lentestop weer in het veld staan moeten samen nog even wennen aan elkaar en met een lentezonnetje gaat men ten strijde. De eerste helft zijn het de vogels die een eerste serieuze aanval proberen maar deze wordt door de keeper gestopt. In de dertigste minuut krijgt RB een vrije trap die voor de goal komt en is het een kwestie van even door tikken 1-0. RV gaat na de aftrap direct in de aanval en treft in deze eerste helft nog geen touw.

De tweede helft komen de vogels iets meer in het spel en zijn we meer op de helft van de RB. De gelijkmaker wordt gemaakt door Sammy. RB lukt het niet meer om maar in de buurt te komen van onze keeper en de vele hoekschoppen worden dan ook direct uitverdedigd. Lange tijd blijft het 1-1 maar pas in de eindfase geeft Sander een assist naar Pieter die tussen vele voeten door de bal achter de doellijn weet te wurmen en Sander weet de aandacht op te eisen als of hij de goal heeft gescoord maar heeft wel het voorwerk gedaan en met een 1-2 eindstand gaan we Rijnsburg verlaten met drie mooi punten.