Wedstrijd, HVV JO19-6 – Rijnvogels JO19-2 ,
Trainers, Frank en John,
Tussenstand, 1-1,
Einduitslag, 1-2,
Doelpunten, Pieter 1x , Aron 1x.

Een zonnige lentedag en locatie Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging Den Haag beloofd een kraker te worden waar beide teams er vol tegen aan gaan en de Hagenaars weten al in de vertiende minuut te scoren daar onze keeper de controle over de bal volledige bijster was en een simpel hakkie van een alerte speler van HVV brengt hen op de 1-0. Het antwoord op de gelijkmaker komt dan een kwartier later door een hoge voorzet die Pieter heerlijk op zijn slof de touwen in jaagt en dan is de wedstrijd weer volledig open en met deze stand gaan we ons opmaken voor het tweede bedrijf.

In de beginfase van de tweede helft zien we dat de Rijnvogels de betere zijn en komen er vele kansen en de bal komt helaas niet over de doellijn. Een hoge corner genomen door Aron komt mooi in het doelgebied en kan zo maar in geknald worden maar die gaat hard naast. Een harde confrontatie tussen de keeper van HVV en Sammy loopt niet af daar Sammy pijnlijk ten gronde gaat en is medische hulp wel nodig, de scheidsrechter van HVV besluit dan toch een strafschop te geven en die wordt door Aron genomen en knalt deze hard in de rechterhoek waar de keeper onmogelijk bij kan komen en dan staat het 1-2 met nog 20 minuten te spelen waar HVV er alles aan doen om de gelijkmaker maar door goed stand te houden nemen de vogels de drie punten mee naar de Kooltuin en rangschikken wij naar de vierde plaats Voor meer foto’s ga naar facebook, Jongens 19-2 Seizoen 2018-2019

De intussen opgeroepen ambulance voor Semmy waar hij in de ambulance wordt behandeld en men het niet nodig vindt om hem te vervoeren en mag hij met een pijnlijke rug en ribben naar huis. Sammy heel veel beterschap.