JO19-2, In de tweede helft ging het volledig mis.

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – Noordwijk JO19-2,

Einduitslag, 2-4,

Doelpunten, Aron Z. 1x en Martijn vd P.1x.

Trainers Bertha en Adri.

Scheidsrechter, Leen van Beelen.

Een thuiswedstrijd tegen Noordwijk JO19-2 en deze wedstrijd werd gespeeld op veld 3. Een stevige koude wind waar we in de eerste helft ons voordeel mee hadden. Een aantal kansen werden veelvuldig gemist maar de openingstreffer duurde een halfuur na het beginsignaal van scheidsrechter Leen van Beelen waar Joost Aron Z. vrij zag staan en kon hier een fraaie goal maken in de uiterste hoek waar de Noordwijkse scheidsrechter geen schijn van kans had. Het voordeel van de harde wind en een keeper die iets te ver uit het doel kwam werd benut door Martijn vd P. die vanaf de middenstip de bal hoog richting het Noordwijkse doel schoot en men dacht dat deze hoog over het doel zag gaan maar deze bal als een baksteen achter de keeper in het doel belande, wat een knal zeg en dan is het 2-0. Een gele kaart naar een speler van Noordwijk, wat naar mijn mening een rode had moeten zijn, hadden de Rijnvogels hun voordeel kunnen hebben maar met een tussenstand van 2-0 gaan we de rust in en profiteren de Noordwijkers dat zij met elf man verder kunnen spelen.

In de tweede helft waar Joost elders verplichtingen heeft en Bryan onze keeper Aron R. vervangt missen we in de voorhoede de snelheid die we gewend zijn. De lange voorzetten naar de spitsen bleven daardoor uit om dit af te maken, sterker nog , de Noordwijkers hadden maar twee minuten nodig om te scoren en vijf minuten later nog eens en tien minuten later de 2-3 neer te zetten of dat keun is of niet we zijn de in no time de twee nul voorsprong volledig kwijt en dan heeft de tegenpartij het verder voor het zeggen. Een kleine kans op de gelijkmaker in het doelgebied van Noordwijk wat een ware flipperspel te zien was lukte niet. In de eindfase kon Noordwijk opnieuw scoren en met een zware nederlaag van 2-4 verlieten we veld 3.