Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – Ter Leede JO19-4

Einduitslag, 2-1.

Doelpunten, Johan 1x en Joost 1x

Trainers Bertha en Adri.

Scheidsrechter, Dirk Hellenberg,

Wat een verschil met vorige week met de uitwedstrijd in Lisse het regende niet alleen water maar ook doelpunten. Nu een thuiswedstrijd op veld drie tegen Ter Leede en half oktober met zomerse temperaturen en kunnen we terugkijken op een zonnige thuiswedstrijd met een mooie uitslag.

De JO19-2 mannen traden in het veld met een compleet team en met een lege reservebank. Beide teams kwamen het eerste half uur maar nauwelijks in de buurt van de keepers en alles speelde zich vooral af in het middenveld. De doorbraak van Brayen door de verdediging op rechts de voorzet voor doel en daar staat Johan die vorige week werd uitgeroepen als man off the match weet deze prachtige voorzet vol op zijn slof te raken en de keeper van Ter Leede kansloos te laten, 1-0. Na deze openingstreffer komen de Sassenheimers iets meer in de wedstrijd maar kunnen de gelijkmaker voor de rust niet maken.

De tweede helft komen beide teams iets feller terug en weet onze doelman Aron vele aanvallen tegen te houden. Een vrijetrap van Ter Leede weet Aron geen vat op te krijgen en Ter Leede maakt de gelijkmaker en dan wordt het toch even stil langs de lijn. De laatste tien minuten moet dan toch de beslissing vallen om de drie punten op de Kooltuin te houden en Joost weet dan toch nog even een kans te missen en wat wel vaker gebeurt gaat de bal van dichtbij hoog over de lat. In de slotfase een vrije trap de keeper van Ter Leede Blundert en Joost weet dan deze bal wel in de touwen te knallen en zo wint Rijnvogels op eigen terrein met 2-1.

Goed gespeelt mannen en heb mooie momenten gezien, volgende week wederom een thuiswedstrijd tegen VVSB we gaan het zien.