Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – Forenholte JO19-5,

Scheidsrechter, Arie Kuijt,
Tussenstand, 5-0,
Einduitslag, 7-3,

Doelpunten, Aron 2x, Bram 1x, Bryan 1x, Revano 2x, Timon 1x.

Een doordeweekse thuiswedstrijd en dan ook nog op het hoofdveld en de tegenstander is Forenholte uit Voorhout die op nummer tien staat. Ook spelen we met kunstlicht en dat is lastig foto’s maken.

De eerste helft waren beide teams direct fel en werden de bekende spitsen van de Rijnvogels weer snel naar voren gestuurd zoals we gewend zijn en al na vier minuten is daar de openingstreffer die Bram er lekker in knalt, 1-0. Een Penalty die kort daar op door Aron wordt genomen is zo hard dat de keeper de bal wel even aanraakt maar dan uit zijn handen glipt en achter de streep valt, 2-0. Een assist van Aron die hij vol op zijn slof richting Bryan gaat en recht op de keeper afgaat maar kan het nu nog even niet afmaken, de volgende actie tussen beide mannen levert wel een punt op en Brayen maakt de 3-0 en zijn we reeds vijf en twintig minuten in de strijd. In de eindfase van de eerste helft weet Revano nog twee keer te scoren en met een 5-0 gaan we even bij praten voor de tweede helft.

In de vierde minuut van de tweede helft wordt Brayen onderuitgehaald door Forenholte en de vrije trap wordt genomen door Aron en de keeper weet met welke snelheid de bal op hem af kan komen en ook nu weet Aron te scoren, 6-0. Sander die ook mee naar voren komt en in een wirwar van spelers staat Sander dicht bij het doel en krijgt dan zomaar de bal voor zijn voeten en een klein tikkie ligt de bal in het net, zoals we Sander kennen weet hij er ook dit keer een feestje van te maken van een afgekeurd doelpunt en uitbundig op de Duck out af rent met een aantal spelers achter hem, maar….. buiten spel….. inmiddels is het spel weer in volle gang en moeten de vogels weer haast maken om weer in het spel te komen daar Forenholte alweer richting de keeper van de Rijnvogels gaan. Forenholte kan nog drie keer langszij komen en zien we een tweede helft die even anders was al de eerste, met een overwinning van 7-3 gaan we weer richting te kleedkamers.