JO19-2, de eerste drie punten van de competitie zijn binnen.

Wedstrijd, ASC  JO19-4 – Rijnvogels JO19-2

Einduitslag, 0-6.

Doelpunten, Joost 1x, Brayen 3x, Thomas 1x, Johan 1x.

Trainers, Bertha en Adri.

Spelers, Brayen, Johan, Paul, Joey, Joost, Marthijn S, Remco, Aron R, Nico, Rutger, Denny, Ricardo, Marthijn, Aron Z, Thomas.

Na drie bekernederlagen  nu de eerste competitiewedstrijd die op een nieuw ASC complex werd gespeeld  in een stralende herfstzon en er wordt zelfs op echt gras gespeeld . De eerste helft waren de Rijnvogels de beteren er werd gekeken er werd gecommuniceerd er werd over de zijkanten gespeeld kortom zo hoort het.

De eerste helft waren de boys de betere en kwam ASC  nauwelijks in de buurt van van onze goed keepende Aron die zijn doel geheel schoon hield . Daar ASC nog niet in hun ritme kwamen was er zeven minuten nodig voor de openingstreffer die Joost op zijn naam kon zetten, 0-1. Nog geen vijf minuten later breekt Brayen door de verdediging heen en passeert de pratende keeper die vanuit zijn doelgebied zijn volledige team weet toe te spreken, 0-2.  Na deze Goal gaat ASC weg is weg voetbal spelen en kunnen de vogels verder profiteren. De keeper van ASC die ver kan uitschieten weet in een keer de voorste spits te bereiken en komt gevaarlijk dicht bij Aron maar weet deze aanval te stoppen. Een voorzet op Thomas die de 0-3 neer zet. Een vrije trap van Aron die hoog in het doelgebied van ASC komt waar zijn broer Johan deze bal weet door te tikken en er wordt geschiedenis geschreven, Johan scoort de 0-4 in, wat een ontlading bij spelers en publiek. Met deze score is het rust en gaan we richting de thee.

De tweede helft wordt er minder aanvallend gespeeld en is ASC in de aanvalspositie, de vogels lijken vier nul wel genoeg te vinden maar ASC kan hier geen voordeel in vinden en de aanvallen die richting keeper Aron gaan worden geweldig gestopt en ASC kan maar niet het touw achter Aron maar enigszins in beweging te krijgen. In de eindfase van deze tweede helft gaat Brayen door de verdediging en weet dan de 0-5 in de uiterste hoek in te tikken. Nog tien minuten officiële speeltijd gaat Brayen weer als een speer naar voren en Aron die in een vrije positie voor het doel van ASC staat en de bal vraagt gaat Brayen toch door om zijn derde goal in te schieten en wederom de verste hoek weet te vinden en de keeper van ASC is wederom kansloos. Nog vijf minuten officiële speeltijd op de klok is de scheidsrechter er klaar mee en fluit hij de wedstrijd af.

Kanjers, geweldig gespeeld, (de eerste helft dan), en de eerste drie punten van de competitie zijn binnen. Volgende wedstrijd dan eindelijk op eigen grond tegen buurgemeente Rijnsburg, helaas kan ik er niet bij zijn daar er elders verplichtingen zijn maar weet zeker met dit team gaat het lukken.