Wedstrijd, RCL JO19-4 – Rijnvogels JO19-2,
Trainers, Frank en John,
Tussenstand, 0-1,
Einduitslag, 1-1,

Doelpunt, Brayen.

Een uitwedstrijd in Leiderdorp tegen RCL JO19-4 de nummer zes op de ranglijst en onze boys op nummer acht. Terwijl we wachten op de wedstrijd voor ons die wat uitgelopen is door het slechte weer waar zelfs een klap onweer te horen was en daardoor de wedstrijd iets uitliep kwam wel goed uit naar verluid , en , na regen komt zonneschijn. Ongeveer tien minuten later dan het schema begon de wedstrijd en een snelle aanval van onze spits Brayen kon er al 0-1 op het scorebord worden genoteerd en dat binnen twee minuten. Een strak blauwe lucht en af en toe windsnelheden van 7- 8 Beaufort wisten de mannen ondanks de wind in de rug niet verder uit te lopen en zagen we veel bijna doelpunten en met deze karige stand moesten we ons opmaken in de kleedkamers voor het tweede bedrijf en dan is er in geheel Nederland code geel uitgegeven waar wij ook last van hadden.

De tweede helft met zware windstoten en diverse overtredingen die soms wel dan niet werden gezien en een pratende tegenstander kregen we genoeg kansen om uit te lopen maar het ging dan net niet. Een overtreding van RCL in het strafschopgebied leverde een penalty op die Aron voor zijn rekening nam, deze was snoeihard en belande helaas op de paal , denk dat de bal last had van ernstig zijwindgevoeligheid. Het duurde lang dat RCL de tegendoelpunt kon maken en dat in een wirwar van spelers in het doel van de Rijnvogels en dan heb je gewoon de pech dat de bal achter de streep valt. De veel pratende spelers van RCL leverde zelfs een gele kaart op en kon RCL even met tien man verder spelen.

In de slotfase van de tweede helft waren er diverse blessures en Joey werd zo ernstig geraakt en moest met een knieblessure per rolstoel en een koude zwachtel op de knie het veld verlaten. De laatste minuten kregen een aantal spelers kramp en dan vindt de scheidsrechter het genoeg en blaast deze winderige partij af. Joey veel sterkte en we horen wel hoe het afgelopen is bij de dokterspost.

Volgende week thuis tegen Forholte die op de tiende plaats staat, we gaan het zien.