JO19-2 behalen geen winst in Katwijk Noord.

Wedstrijd, Katwijk JO19-2 –  Rijnvogels JO19-2,

Eerste helft, 4-0,

Einduitslag, 7-0,

Trainer Adri.

Onze vlagger, Erwin.

De mannen vertrekken van de Kooltuin richting Katwijk Noord waar een derby wordt gespeeld tussen de JO19-2 van vv Katwijk en de Rijnvogels JO19-2. Al in de eerste minuut is het al raak en staat het reeds 1-0 door een fraaie kopbal, nog geen zes minuten later een poeier van de Katwijkers die onhoudbaar is voor onze keeper Aron en zo beginnen de mannen van de Rijnvogels met elf spelers de eerste minuten van de wedstrijd.

Katwijk Noord is in de eerst helft zichtbaar de betere en de vogels fladderen daar achteraan en kunnen de spitsen het werk niet afmaken. Ook zijn er geen bijna doelpunten te zien aan onze kant sterker nog we zien wel doelpunten van Katwijk Noord die voor de rust de stand op 4-0 weten te maken.

In de tweede helft zien we een wat sterkere Rijnvogels die toch wat kansjes creëerde maar het touw niet weten te raken van de Katwijkers. Ook zien we dat er strijd is tussen beide teams maar alleen Noord weet telkens het karwei af te maken en komen zelf op een 6-0 te staan. In de slotfase weet Noord nog een keer te scoren en komt de einduitslag op 7-0 te staan, meer valt er ook niet weer te geven van deze wedstrijd.

Volgende week wederom een uitwedstrijd richting Oegstgeest.